[E36] Zdechlakowate 330i z urwanym sufitem in error mode
- Turbo
- Zaawansowany forumowicz
ja wczoraj widziałem E30 Cabrio w chałupkach z opona 385 z tyłu ... a z przodu 205 wygladało to jak nie powiem co ... a koles myslał ze ma najpiękniejsze cabrio na ziemy co był taki dumny a ja stałem i sie smiałem mu w twarz Wiec Prosze Seba nie rób tego tylko to sprzedaj a kup cos ładnego i nie tak szerokiego 10" - 11" to jest max do E36
Dobra... Koniec tego. Olek nie co za duzo wypił.. I dziwne historyjki wymyślał.. Nie sądziłem ze ktoś w to uwierzy choć nie powiem bo przez pewien czas sie zastanawiałem nad 12 , 13" na tył. Jesli juz to chciałbym 10,5 11" max na tył.
Krzys, bardzo jestes spostrzegawczy.
Aktualnie jestem na etapie rozmyśleń nad lampami przednimi. Mam kilka dylematów jak je zrobić. Myślałem też o żółtych halogenach bo bardzo mi sie podobają do niebieskiego koloru auta
Krzys, bardzo jestes spostrzegawczy.
Aktualnie jestem na etapie rozmyśleń nad lampami przednimi. Mam kilka dylematów jak je zrobić. Myślałem też o żółtych halogenach bo bardzo mi sie podobają do niebieskiego koloru auta
http://allegro.pl/felgi-bmw-5-7-5x120-1 ... 39847.html
mogłeś nadkola sobie wyciągnąć przed lakierowaniem jak chcesz 10j bo lubi lakier pęknąć mi z jednej strony popękał i nie miałem szpachli
mogłeś nadkola sobie wyciągnąć przed lakierowaniem jak chcesz 10j bo lubi lakier pęknąć mi z jednej strony popękał i nie miałem szpachli