[E36] Zdechlakowate 330i z urwanym sufitem in error mode
jeździ jeździ w nowej orzechowej skórze co ją tapicer z Wodzisławia robił jeszcze przy tym byłem troche to wsią zalatuje przy gałce i obiciu tapicerki i całej konsoli wole ori czarną w takim setupie.
jesli chodzi o te banany to pogadaj z zawiasem on miał takie w swojej IS dokładnie jak mówisz może Ci coś wiecej powie ,ale zdaje mi sie ze on tam nadkoli nie ruszał .
seba zbyt dużo doradców widze . Wiesz na kim masz się wzorować czesto u Ciebie jest więc słuchaj ludzi co sie na tym znają ,bo pokaleczysz to i wtedy Cie zjedzą
W ogole dawaj jakies foto od lakiernika nie patrzysz mu na rece ?? Ja tak nie umiem ...
Dawaj foto bo musze ponarzekać ,bo mi osty zeszły
aaa jak Ci bedzie trzeć ,bo bedziesz mieć za miękko zawsze można tak zrobić
jesli chodzi o te banany to pogadaj z zawiasem on miał takie w swojej IS dokładnie jak mówisz może Ci coś wiecej powie ,ale zdaje mi sie ze on tam nadkoli nie ruszał .
seba zbyt dużo doradców widze . Wiesz na kim masz się wzorować czesto u Ciebie jest więc słuchaj ludzi co sie na tym znają ,bo pokaleczysz to i wtedy Cie zjedzą
W ogole dawaj jakies foto od lakiernika nie patrzysz mu na rece ?? Ja tak nie umiem ...
Dawaj foto bo musze ponarzekać ,bo mi osty zeszły
aaa jak Ci bedzie trzeć ,bo bedziesz mieć za miękko zawsze można tak zrobić
Ostatnio zmieniony 2012-07-04, 10:00 przez FaTuM, łącznie zmieniany 1 raz.
FaTuM, no na razie nie miałem kontaktu z lakiernikiem, ale gdy bede cos wiedział/widział to to napisze/wkleje foto.
Kaszalot, jednostka. No cóż. jest taka jaka jest i nic nie poradze na to na razie. Nie chciałem za bardzo wymyślać przy kupnie. Za taka cene brałem to co było. Swap moze w przyszłości. Na razie 2.0 na pierwsze auto mi w zupełkości starczy. Moze wleci jakiś czip i bedzie kolo 170 kucy wiec tak jak w 323.
Kaszalot, jednostka. No cóż. jest taka jaka jest i nic nie poradze na to na razie. Nie chciałem za bardzo wymyślać przy kupnie. Za taka cene brałem to co było. Swap moze w przyszłości. Na razie 2.0 na pierwsze auto mi w zupełkości starczy. Moze wleci jakiś czip i bedzie kolo 170 kucy wiec tak jak w 323.
Byłem dzisiaj zobaczyć postępy lakiernika. Auto jeszcze nie jest zrobione do końca. W przyszłym tygodniu będzie odbiór. Ranty nadkoli zostały sklepane, wszystkie miejsca w ktorych była ruda lub mogła by wyskoczyć zostały zlikwidowane. Bunia zostanie całkowicie wypolerowana wiec myślę ze bedzie się swieciła jak psu jajka.
Tutaj jakieś 2 fotki szpiegowskie:
W między czasie lampy zostały przygotowane do zrobienia BH.
I tutaj pytanie dla kogoś kto robił BH. Czy odblask wokol soczewki trzeba matować czy starczy wyczyścic.?
I następna rzecz. Czy na tył zmieszcze bez wypychania nadkolo 10,5 cala.? Oczywiscie z naciągiem i glebą.
Tutaj jakieś 2 fotki szpiegowskie:
W między czasie lampy zostały przygotowane do zrobienia BH.
I tutaj pytanie dla kogoś kto robił BH. Czy odblask wokol soczewki trzeba matować czy starczy wyczyścic.?
I następna rzecz. Czy na tył zmieszcze bez wypychania nadkolo 10,5 cala.? Oczywiscie z naciągiem i glebą.
gamek2, czyli przykładowo takie http://moto.allegro.pl/felgi-bbs-for-ke ... 55837.html juz potrzebowały by wyciągania nadkoli.?