Od kiedy BMW?
Moje zamiłowanie do marki zaczęło się chyba z 7 lat temu, patrząc na to, że mam 17 lat to dużo hehe, ale pamiętam jak kiedyś mój ojciec miał BMW e30 w combi ach... codziennie je pucowałem itp. Jak chciał wyjechać to musiał czekać aż je ogarnę za 5 miesięcy zaczynam prawko, oczywiście pierwsze auto będzie to BMW e36 tylko kwestia coupe czy combi
Marka sama w sobie podobała się mi od dawna ale zawsze miałem jakieś "ale" typu - drogie, dużo pali itp. Na ziemię sprowadził mnie sąsiad [Moloch]. Tak więc jestem szczęśliwym posiadaczem BMW
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Moja przygoda z BMW zaczęła się 10 lat temu od e36 w sedanie z silniczkiem 1.8 później było e46 również sedan i silnik 1.8 ostatnio posiadałem e39 z silnikiem 2.8 a obecnie e38 z silnikiem 4.4
Uczestniczę w rożnych zlotach tej marki jak i sam organizuje takowe na naszym terenie.
Miło mi poznać kolejnych fanów marki
Uczestniczę w rożnych zlotach tej marki jak i sam organizuje takowe na naszym terenie.
Miło mi poznać kolejnych fanów marki
Bawarki mają w sobie to coś
w wieku 12 lat urzekl mnie ten dźwięk:
http://www.youtube.com/watch?v=QGxL5CjBnXc
od tamtej chwili jak po drodze jedzie bmw to co bym nie robil musze zerknąc
w wieku 12 lat urzekl mnie ten dźwięk:
http://www.youtube.com/watch?v=QGxL5CjBnXc
od tamtej chwili jak po drodze jedzie bmw to co bym nie robil musze zerknąc
Jest tam 2.0 d
Jest to juz moje 3 bmw, wczesniej miła bmw 5 2.5 tds oraz bmw 3 1.6
Więc troszkę jeździłam bmw
Jest to juz moje 3 bmw, wczesniej miła bmw 5 2.5 tds oraz bmw 3 1.6
Więc troszkę jeździłam bmw
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
/viewtopic.php?t=14375
Pierwsze bmw było dopiero w 2008 roku wczesniej błąkałem się co wybrać i od tego czasu wiem co lubie. za te 4 lata tak dogłębnie poznałem markę jak zadną inną w tak szybkim tempie tyle sie dowiedzieć, to musi być pasja przychodzi mi to z łatwością nie da sie nie popatrzeć na inne bmw, zawsze przykuwa mój wzrok. jestem już dożywotnie [zainfekowany].