moja e30stka
moja e30stka
BMW e30 coupe 1,8
tak to wyglada po zabiegu odnawiania mojego autka w ktore zostalo wlozone sporo czasu i kasy
w takim stanie bylo jak zostalo zakupione przezemnie
i powoli zabieralem sie za odrestaurowywanie bmki
felgi RH 15"7j przygotowane do lekkiej polerki ktora trzeba poprawic bo slabo wyszlo
planuje jeszcze wymienic fotele na nie poniszczone i bez dziur. zamontowanie zawieszenia gwintowanego. mam zalozone sprezyny H&R oraz amortyzatory TA technix nie wyglada to najlepiej
tak to wyglada po zabiegu odnawiania mojego autka w ktore zostalo wlozone sporo czasu i kasy
w takim stanie bylo jak zostalo zakupione przezemnie
i powoli zabieralem sie za odrestaurowywanie bmki
felgi RH 15"7j przygotowane do lekkiej polerki ktora trzeba poprawic bo slabo wyszlo
planuje jeszcze wymienic fotele na nie poniszczone i bez dziur. zamontowanie zawieszenia gwintowanego. mam zalozone sprezyny H&R oraz amortyzatory TA technix nie wyglada to najlepiej
-
- Zaawansowany forumowicz
szacun stary,dobra droga stapasz wiec tylko do przodu
co do felg nie jestem przekonany ale moze po calosci bedzie to wygladac przyzwoicie ....
za niedlugo bede sie rozgladal za gwintem do swojej ale to juz grubszy wydatek wiec narazie zaciagam jezyka powodzenia
co do felg nie jestem przekonany ale moze po calosci bedzie to wygladac przyzwoicie ....
za niedlugo bede sie rozgladal za gwintem do swojej ale to juz grubszy wydatek wiec narazie zaciagam jezyka powodzenia
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
reszta to zmarnowane pieniadze..."
Kaper pisze:Napisz coś więcej o tym autku - rok, jakie wyposażenie (najlepiej wklej VIN) . Ogólnie bardzo podobają mi się E30 więc dbaj se o nią bo to już prababcia serii 3
jest to 90 rok wyposazenie nie jest niczym konkretnym tylko elektryczne lusterka , wspomaganie i to na tyle. myslalech o zalozeniu alektrycznych szyb i klimy bo z tego co mi wiadomo instalacja alektryczna jest pociagnieta ale wiadomo wszystko kosztuje wiec powoli sobie inwestuje
wszystko ogarne na spokojnie mi osobiscie felgi przypadly do gustu wiec mysle ze jak juz dojdzie lekka gleba to nawet sie bedzie bmka prezentowala. narazie jest jeden problem ktory rozwiazuje wszystkie malo kasy bo sa tez wazniejsze wydatki jak np gwint ale to co zamierzylem jest juz w wiekszej czesci zrealizowanefiru1 pisze:szacun stary,dobra droga stapasz wiec tylko do przodu
Bardzo Dobrze, że trafiła w takie ręce, a nie do Młodziaka który pewnie by ja zakatował ...
Powodzenia i przyjemności z jazdy :]
Powodzenia i przyjemności z jazdy :]
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
Cześć, widuję to autko co jakiś czas na sumińskiej, od razu mi się rzuciło w oczy że polakierowana cała była na nowo. Zazwyczaj dziura na podszybiu robi sie z prawej strony a tu widzę z lewej
Na przód jescze dokładka z IS i będzie super, felga pasuje.
Powodzenia w doposażaniu bo widzę że masz ambitne plany- klima to jest szeroka więc z elektrycznymi szybami nie będziesz miał problemów jak to w wąskiej bywa, polecam jeszcze tempomat .
Na przód jescze dokładka z IS i będzie super, felga pasuje.
Powodzenia w doposażaniu bo widzę że masz ambitne plany- klima to jest szeroka więc z elektrycznymi szybami nie będziesz miał problemów jak to w wąskiej bywa, polecam jeszcze tempomat .