SPOT - ZAMEK SIEWIERZ
SPOT - ZAMEK SIEWIERZ
WITAM;) Serdecznie zapraszam na spocik w Siewierzu nad zamkiem.
Będzie również mam nadzieje kilka osób z KLUBU z DĄBROWY aczkolwiek fajnie by było aby KLUB BMW ŚLĄSK także do nas dotarł. SPOCIK PLANUJEMY 18 SIERPNIA Godzinka do Ustalenia . Jak będę wiedziała to na pewno dam znać;))
Wszelkie info również będą właśnie podawane na FB Pozdrawiam KLEO
Będzie również mam nadzieje kilka osób z KLUBU z DĄBROWY aczkolwiek fajnie by było aby KLUB BMW ŚLĄSK także do nas dotarł. SPOCIK PLANUJEMY 18 SIERPNIA Godzinka do Ustalenia . Jak będę wiedziała to na pewno dam znać;))
Wszelkie info również będą właśnie podawane na FB Pozdrawiam KLEO
Ostatnio zmieniony 2012-08-06, 21:42 przez KLEO, łącznie zmieniany 2 razy.
BMW e36 Compact
- Ksawer
- Maniak forumowy
Re: SPOT - ZAMEK SIEWIERZ
[quote="KLEO"]WITAM;) SERDECZNIE ZAPRASZAM NA SPOCIK W SIEWIERZU NAD ZAMKIEM Będzie również mam nadzieje kilka osób z KLUBU z DĄBROWY
To w Dąbrowie też jest jakiś klub BMW???
To w Dąbrowie też jest jakiś klub BMW???
no organizujemy właśnie KLUB BMW DG http://www.facebook.com/pages/BMW-Team- ... 6323700293 Dąbrowski Klub Tuningowy również dotrze 18 Sierpnia
BMW e36 Compact
- Dadeck
- Zaawansowany forumowicz
Re: SPOT - ZAMEK SIEWIERZ
Myślę, że się pojawię
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
Serdecznie zapraszam jak najwięcej osób Chciałabym coś fajnego zorganizować, myśle że jeszcze nie wszyscy mieli okazję być u nas na Zamku więc postaram się aby był otwarty w tym dniu dla nas ... no i planuje jakąś sesje oraz jakiś krótki reportaż m wspólna przejażdżkę po Siewierzu oraz GRILA jeśli pogoda dopiszę Mam nadzieje, że dojdzie to do realizacji;) więc zapraszam wszystkich chętnych:)) Myśle że jeżeli chodzi o godzinkę to będzie to około godzinki 16:30
BMW e36 Compact
Zgadzam się Golfiarze, Fordy ,Hondy , Fiaty,chłopaki z tych forum muszą jeździć po Polsce na spoty czy zloty u nas gdzie się nie obrócić widać jak BMW działa dlatego nasze grono jest tak Zacne większość z nas się zna lub prędzej czy później pozna bo imprez i spotkań tu nie brakuje myślę że tym się można pochwalić. Dzięki za zaproszenie jak tylko czas pozwoli miło będzie się wybrać znam miejscowość zawsze tamtędy przejeżdżam jak jadę do rodziny w Świętokrzyskie bardzo fajna okolica piękne widoki.KLEO pisze:Nie nie , żadna konkurencja... To tylko Zaproszenie
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle