[E36] 328i Touring
w końcu 550iM stoi na każdym rogu to się wszystkim już się znudził taki widok
heheh dobre
chociaz racja..........V12 teraz to wszedzie pelno
moze nie wszyscy bo to tam siedzi od niedawnaMarcin pisze:Wszyscy wiedzą, ze ma V12 i to w manualu,
i na dodatek stabilizator z M5
ja o stabilizatorach nie wiedzialem
to 328 kuchorzowo robi swoje szkoda ze to turas...trumna nigdy mi sie nie widziala
fajnie kupic takie autko wycusiane itd....tylko co w nim robic jak wszystko jest tip top
...tak znowu sie czepiam...
Belex dbać dbać i jeszcze raz dbać - wymieniać, naprawiać, spawać etc itd. ! nie dodaje zdjęć fotorelacji etc itd. ale w aucie się wymienia i usprawnia wiele rzeczy których nikt nie zauważy nawet Kucharz na dzień dzisiejszy walczę z podjazdem a na dniach będzie podłoga przygotowywana pod glebę i mam nadzieję że za jakiś tydzień dwa znowu będzie można obniżyć o kilka cm.
Mero to auto często można spotkać pod KFC niektórzy nawet twierdzą że ja tam pracuję
Mero to auto często można spotkać pod KFC niektórzy nawet twierdzą że ja tam pracuję
Sławek twoja trumna wiadomo, bardzo ładnie się prezentuje.
Jak Ci się uda powrócić do gleby na jakiej auto przywiozłeś do siebie to bd duuuużo lepiej
Ale wiadomo, do domu dojechać też trzeba
Co do auta Mystica ---> :O:O:O jak to było 540 w manualu to już pięknie jeździło, teraz jak zeswapowali v12 w manualu to jest pewnie ogień niesamowity
Auto świetnie wygląda i jeszcze lepiej pewnie jeździ !
Pozdro
Jak Ci się uda powrócić do gleby na jakiej auto przywiozłeś do siebie to bd duuuużo lepiej
Ale wiadomo, do domu dojechać też trzeba
Co do auta Mystica ---> :O:O:O jak to było 540 w manualu to już pięknie jeździło, teraz jak zeswapowali v12 w manualu to jest pewnie ogień niesamowity
Auto świetnie wygląda i jeszcze lepiej pewnie jeździ !
Pozdro
Honik jest już lepiej będzie jeszcze lepiej ale nie będzie mega gleby bo auto ma też normalnie jeździć dzisiaj auto dostało nakładki na podłużnice także mam nadzieję że progi zwalniający już nie będą takie straszne
jeśli chodzi o 550i Mateusza to nie ma co o tym pisać trzeba się przejechać i zobaczyć jak np. rusza z 3 biegu auto ma po prostu charakter
jeśli chodzi o 550i Mateusza to nie ma co o tym pisać trzeba się przejechać i zobaczyć jak np. rusza z 3 biegu auto ma po prostu charakter