SPOTKANIE 20.I.2007r. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

A kto powiedzial ze to po mojej mysli?? Ja nic takiego sobie nie przypominam... Popytalem "naszych" na gg i kazdy jest zajety kolo 17-18 bo to urodziny, a to jakies inne spotkania maja... Jak ci sie nie podoba to nie przyjedziesz co za problem...
Anonymous

Post autor: Anonymous »

spoko... nie to nie.... ja sie tez prosic nie mam zamiaru... mnie sie jakos nie pytales czy mi pasuje...
adamwsb

Post autor: adamwsb »

proponuje walke w kislu :D przynajmniej dziewczynki beda mialy na co popatrzec :D:D
Anonymous

nie mam zamiaru sie z nikim bic.... to nie ma sensu... NA DZIEn DZISIAJSZY MNIE NIE BeDZIE NA SPOCIE!!!!
Ostatnio zmieniony 2006-12-30, 19:53 przez Anonymous, łącznie zmieniany 2 razy.
Tomek
Maniak forumowy

Nie pytalem bo nigdy nie robiles takich problemow... Dopiero teraz cos cie naszlo... Zawsze jak cos bylo dane to ci pasowalo a teraz...

Dodane po 1 minutach:

Wole sie na ten twoj ostatni post nie wypowiadac bo nie chce robic mlynu w klubie... konczymy na tym co jest... jak kogos nie bedzie to nie przeciez nic sie nie stanie...
Anonymous

a teraz mi nie pasuje i MNIE NIE BeDZIE!!!!!! proste..... moze sie cos zmieni to przyjade...
Tomek325i pisze:Wole sie na ten twoj ostatni post nie wypowiadac bo nie chce robic mlynu w klubie...
a co tam pisze takiego ze zaraz bys mlyn robil???
adamwsb

Zaraz zamkne temat i nie bedzie zadnego spota !!!!!!!!!!!! Jak chcecie sie klocic to na gg a nie na forum !! Chce slyszec propozycje godzin a nie klotni !!
Anonymous

miedzy 17 a 18 :P to jest moja propozycja... ale jak sie godzina nie zmieni to nic sie nie stanie przeciez... najwyzej mnie nie bedzie...
pozdro :P
Tomek
Maniak forumowy

Ja mowie miedzy 14 a 16... Bo godzinnego spotkania sie nie oplaca robic...
adamwsb

Kto mowi o godzinnym ?? Trzeba sie zastanowic co robimy po spocie?? Jak jedzyemy na jakis dysk to spot pozniej ok 18, jak nie to moze byc i o 16.
Anonymous

Tomek325i pisze:Ja mowie miedzy 14 a 16... Bo godzinnego spotkania sie nie oplaca robic...

to sa przykladowe godziny spotkania na miejscu a nie dlugosc trwania spotu...

ja moge jechac po spocie na imprezke :D:D zawsze chetny jestem :D:D:D
adamwsb

no ja tez :>
Tomek
Maniak forumowy

NO ja nie wiem po co wogole ta zadyma... Przeciez zawsze mozna zrobic spota o np. 15 a potem o 22 sie mozcie ustawic na dyske... Chyba to nie problem...??
Anonymous

ale po co ktos bedzie jezdzil z daleka dwa razy jak za jednym razem moze to zrobic :D a tak przyjedzie o 15 a po
adamwsb

no nie wiem... ja nie mam zamiaru 2 razy jezdzic... spoa a potem cala ekipa na dysk :D
ODPOWIEDZ