Drift Open - runda uliczna Wodzisław Śląski
organizacyjnie to sie nie umywało do imprezy co była rok temu na macro w sosnowcu, 15PLN wstęp ale cała trasa widoczna, szersza i nie składała się z 3 zakrętów
[URL=http://www.fotosik.pl]
Brawo za taką imprezę w okolicy!
Ale minus za wybór trasy... Porażka Niedojrz że nie było nic widać, do tego 3 zakręty... Pojechałem po chwili w miejsce gdzie drifterzy którzy zrezygnowali z dalszych startów trenowali Była siedziba firmy ALPINE BAU w Gorzyczkach! Tor który sobie stworzyli MEGA! I ekipa też była MEGA
Następnym razem jeżeli się uda to zrób to Ariel w tamtym miejscu! Będzie naprawdę ogień!
Ale minus za wybór trasy... Porażka Niedojrz że nie było nic widać, do tego 3 zakręty... Pojechałem po chwili w miejsce gdzie drifterzy którzy zrezygnowali z dalszych startów trenowali Była siedziba firmy ALPINE BAU w Gorzyczkach! Tor który sobie stworzyli MEGA! I ekipa też była MEGA
Następnym razem jeżeli się uda to zrób to Ariel w tamtym miejscu! Będzie naprawdę ogień!
Od wewnątrz napiszę, że impreza była gruba. Nie wiem jak to wyglądało od kibica ale z tego co czytam to nie było za wiele widać, jednak trasa była tak skonfigurowana, że inaczej tego zrobić się nie dało. Trochę roboty niestety mieliśmy ze sprzątaniem po wypadkach ale uważam, że jak na pierwszy raz u nas na jak się okazało bardzo wymagającej trasie było naprawdę grubo! Sobotnia organizacja może rzeczywiście nie była najlepsza jednak w niedzielę już wszystko chulało.
PS.
KoNiK: Na jakiej posesji byliście pod choinkami? Na 2 zakręcie za czarną bramą za oponami?
PS.
KoNiK: Na jakiej posesji byliście pod choinkami? Na 2 zakręcie za czarną bramą za oponami?
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Ja po 18nastce byłem to tak średnio moge określić, ale wiem tyle że byłem przed 2 zakrętem po wewnętrznej, u jakiegoś starego typa co tam popijawe mieliAlexof pisze:PS.
[URL=http://www.fotosik.pl]
A to nie.. Ja byłem na 2 zakręcie po zewnętrznejKoNiK pisze:Ja po 18nastce byłem to tak średnio moge określić, ale wiem tyle że byłem przed 2 zakrętem po wewnętrznej, u jakiegoś starego typa co tam popijawe mieliAlexof pisze:PS.