[E36] Compact by Gurian
I to mi się podoba Ale powiem Ci tak.Gurian pisze: Jest to moje pierwsze auto w którym coś modze, i im schodze nim niżej im bardziej widzę jak się zmienia tym bardziej chce wynająć garaż i kupić seicento do pracy
Jak byś chciał modzić sobie BMW, to sprzedaj tego compakta i kup E36 w jakiejś normalnej budzie typu coupe, cabrio, touring z większym silnikiem.
Z compiego ciężko skleić coś fajnego. Jednak zawsze to będzie compakt.
A weekendowe auto z 1,6 to też nie bardzo a swap kosztowny
Pozdro.
Honik pisze: I to mi się podoba Ale powiem Ci tak.
Jak byś chciał modzić sobie BMW, to sprzedaj tego compakta i kup E36 w jakiejś normalnej budzie typu coupe, cabrio, touring z większym silnikiem.
Pozdro.
x2
Ostatnio zmieniony 2012-08-14, 10:59 przez Kaszalot, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Miałem takie myśli jakieś pół roku temu.Honik pisze:I to mi się podoba Ale powiem Ci tak.Gurian pisze: Jest to moje pierwsze auto w którym coś modze, i im schodze nim niżej im bardziej widzę jak się zmienia tym bardziej chce wynająć garaż i kupić seicento do pracy
Pozdro.
Już miałem zrobione zdjęcia i miało lecieć na allegro a w planach E30.
Ale odpuściłem.
Czytam fora, ogladam zdjęcia i chciałbym żeby ktoś kiedyś powiedział, że
ten Compact jest zajebisty. Ze innym się podoba i mi przede wszystkim.
Nie żałuję ani złotówki włożone w te auto i nie będę żałował, chociaż to compot z 1.6
Na Mezalianse się zebrało
Gurian, Powodzenia w planach ! Wierzę, że kiedyś powiem, że ten compact jest mega zajebisty (i tak już mi się dość fajnie podoba - jak na kompakty). Zrób coś swojego, indywidualnego i zrobisz karierę. Plany masz dobre więc, czekam na dalsze efekty
Ps. A silnik zawsze kiedyś tam można zeswpapować ... Gamek też miał cienki motor na początku
Ps. A silnik zawsze kiedyś tam można zeswpapować ... Gamek też miał cienki motor na początku