V ZLOT BTS
gdyby kolega wiedzial jakie sa koszta zlotu to wogole by nie zabierał głosu, pewnie mysli ze kluby organizuja po to zloty zeby jak najwiecej sie nachapać.
A tu niespodzianka albo wychodzimy na zero i czasami myslimy o tym czy sie nie dołozy do tego interesu, albo zostanie na jedne dobre spotkanie w grupie klubowiczy ot co.
Pozatym 20 zlotych od auta gdy zabiera sie 4 pasażerów chyba nie jest wygórowany kwota.
Porównujac SummerCars gdzie nawet dodatkowa osoba w aucie musiał miec wejsciowke to juz wogole wyglada tanio, wiem bo sam organizowalem zeszłoroczny wyjazd BTSu na SCP
A tu niespodzianka albo wychodzimy na zero i czasami myslimy o tym czy sie nie dołozy do tego interesu, albo zostanie na jedne dobre spotkanie w grupie klubowiczy ot co.
Pozatym 20 zlotych od auta gdy zabiera sie 4 pasażerów chyba nie jest wygórowany kwota.
Porównujac SummerCars gdzie nawet dodatkowa osoba w aucie musiał miec wejsciowke to juz wogole wyglada tanio, wiem bo sam organizowalem zeszłoroczny wyjazd BTSu na SCP
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Ani jedno ani drugie... Oczywiście od 20 zł nie zbiednieje...Moloch pisze:heba.rac, a ja to widze prosto, nie stać cie albo żal ci wydać 2 dyszki na imprezę? T
Napisałem ten post bo byłem ciekaw Waszej opinii, tym bardziej, że mój wcześniejszy post zniknął a dotyczył właśnie kosztu wstępu.
Byłem po prostu na którymś z poprzednich zlotów BTS i wtedy płaciło się 10 zł (o ile dobrze pamiętam). Stąd moje pytanie o Waszą opinię. Teraz już ją znam.
pozdr
Nie gniewaj się ale paliwo też kiedyś było po 1 zł teraz 5,60zł a wraz z paliwem wszystko drożeje takie czasy. Poza tym nasze Rybnickie spoty więcej kosztują niżeli sam slot jakbyśmy policzyli kabanine gril napoje paliwo bo każdy albo upali przegoni fure lub polansi.Ale tego nikt nie liczy bo najważniejsze jest sie spotkać pogadać przede wszystkim dobra zabawa i chwila oderwania sie od szarej rzeczywistości AMEN.heba.rac pisze:Byłem po prostu na którymś z poprzednich zlotów BTS i wtedy płaciło się 10 zł (o ile dobrze pamiętam)
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
heba.rac pisze:Niski poziom intelektualny postu?
Jeśli wyrażenie opinii na temat ceny wstępu jest komuś nie na rękę to potem posty znikają.
Moim zdaniem warto poruszyć tę kwestię ponieważ jest ona istotna. Organizacja zlotu, owszem, generuje koszty, ale nie są one aż tak ogromne aby kazać sobie płacić taką kwotę. Tym bardziej, że "nic" w zamian nie otrzymujemy.
Jeśli ten post nie zniknie ciekaw jestem opinii innych...
pozdr
herba.rac, dycha za wjazd na zlot to chyba u nas, ale 5 lat temu, albo ktos Cie skasowal na
spocie za wjazd
Jesli uwazasz, ze 20 pln'ow to duzo - proponuje
zostawic auto z 200m przed brama (piesi wchodza za free )
Reszcie, ktorej wydaje sie rowniez za duzo - proponuje zrobic
to samo, gdyz potrzebujemy miejsca do parkowania dla
uczestnikow zlotu
Co do gadzetow to prawdopodobnie zrobimy stoisko z koszulkami z V-go zlotu
Do kupienia beda jak zwykle smycze, moze kubki i naklejki
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Postaram sie jakoś dotrzeć
wszystko ok tylko ja to bym zmienił konkurencje z skręcania lewarka na kręcenie gałki (oczywiscie biegów)
Widze miejscówa dalej mojego pomysłu jest jak najbardziej ok
Widze ze patron medialny to planeta fm , a wiec widzisz panie Krzyś jak rok temu dałem taki pomysł to mnie zbluzgałeś ,że nic nie mówią , a coś chcą tamto i owanto eh eh eh ....
Oby jak najwięcej BMW wpadło życze jak najlepszej frekwencji do zobaczenia;)
wszystko ok tylko ja to bym zmienił konkurencje z skręcania lewarka na kręcenie gałki (oczywiscie biegów)
Widze miejscówa dalej mojego pomysłu jest jak najbardziej ok
Widze ze patron medialny to planeta fm , a wiec widzisz panie Krzyś jak rok temu dałem taki pomysł to mnie zbluzgałeś ,że nic nie mówią , a coś chcą tamto i owanto eh eh eh ....
Oby jak najwięcej BMW wpadło życze jak najlepszej frekwencji do zobaczenia;)