Dorobienie Kratki w M zderzak przód E36
omg zagiołeś mnie stary
raczej nikt nie próbował i nie bedzie co Ty chcesz uzyskać tym pomysłem . Pamietaj albo grubo albo wcale i nie kombinuj bo Cie wytkają palcem ! One się różnia nawet jak to pospawasz przykleisz zatuszujesz to jak ktoś sie dowie to ho ho ho.
Kratki leca po 120 zł czasami po 100 trzeba tylko sie rozgladać na forach
raczej nikt nie próbował i nie bedzie co Ty chcesz uzyskać tym pomysłem . Pamietaj albo grubo albo wcale i nie kombinuj bo Cie wytkają palcem ! One się różnia nawet jak to pospawasz przykleisz zatuszujesz to jak ktoś sie dowie to ho ho ho.
Kratki leca po 120 zł czasami po 100 trzeba tylko sie rozgladać na forach
majek pisze:zderzaka nie potrzebuje takiego bo mam 2, i akurat czyjeś zdanie mnie nie interesuje. Nie spróbujesz sie nie dowiesz, a ryzyko to smak . Bo tej kratki szukałem i ciężko ją znaleźć .
Jak kratki nie ma jak jest:)
Na allegro jest wszystko tylko trzeba dobrze poszukac.
Widze że jedziesz po kosztach,to najtansza kratka do m pakietowego zderzaka kosztuje nieco ponad 110zł
Jak sobie policzysz materiały na które wydasz kase,żeby to ulepic do kupy i czas to bez sensu kombinowac!
Tu masz linka
http://allegro.pl/kratka-zderzaka-bmw-e ... 57429.html
majek pisze:Zawias sory ale nieznasz mnie a piszesz gówno ze chce cos za psi pieniadz. Ale jak wiadac na tym forum nic sie sie dowiesz. Kto kolwielkie by chciał cos zrobić albo naprawic sobie to zaraz krytyka i i podjedz pod komputer.
hol hol spokojnie kolego pamietaj ,ze forum to grupa pewnych ludzi jedni maja jaja drudzy mają jajniki , a trzeci po jednym jaju a jedni bedą ciągle narzekać i gardzić dlatego najlepiej nie odpisuj na takie wiadomosci tylko zachowaj to dla umysły
uwierz ze nie których forach nie dowiesz sie nawet gdzie kupić dobre cześci albo rozkodować vin albo coś innego dlatego luz blus ! jak masz 2 zderzaki to zrób pokaż fotorelacje a my ocenimy