gamek2 pisze:Kaper, u nas w Polsce nie mozesz zostawic auta z otwartym dachem i odejsc od niego
Ty się raptem odsunąłeś na 10- 15 metrów i mówisz, że by zdążyło coś się złodziejowi przylepić do rąk w tym czasie ? Spoko, rozumiem o co Ci chodzi. Sam bym nie zostawił otwartego na twoim miejscu...
jechalem tym pasatem na airze i musze powiedziec ze przy wiekszych predkosciach zle sie prowadzi i przyznal mi to nawet wlasciciel passata ze jednak gwint to gwint
gamek2 pisze:jechalem tym pasatem na airze i musze powiedziec ze przy wiekszych predkosciach zle sie prowadzi i przyznal mi to nawet wlasciciel passata ze jednak gwint to gwint
kiedyś nad morzem jechałem jako pasażer mietkiem na airze 3 lata temu szliśmy coś około 105km/h i jakoś na koleinach nie czułem ze mam jedną plombę w zębach i chyba mi sie wydaje ,ze nie było lipy . Jak w tym pasacie jest najtańszy air za 2500 zł z allegro to nie dziw gamek to tak jak gwinty do 1000 zł
FaTuM, w tym pasacie jest air za 4500zl i nie chodzi mi o twardosc poprostu niewiem jak to opisac ale wedlug mnie jest gorzej ale to tylko moje odczucia wiec luzz
bo air jest dla dziewczynek co chcialy by byc macho i miec glebe ale nie maja jaj zeby jezdzic tak caly czas tacy "ciepli chlopcy " czesto na rozowych felgach