[E46] Coupe by Honik :)
widziałem dotykałem ,ale nie siedziałem , bo powiedział , ze mam brudne buty piekny kolor do E46 , a to ze fela mała i 17 nie do E46 to ja was nie rozumie chłopaki
gleba gleba i jeszcze raz dystans a wtedy i nas 13'' bedzie git
i nie narzekaj juz honik ze E46 to takie i takie Kup te M3 i bedzie dupowóz i i i i no i M3
gleba gleba i jeszcze raz dystans a wtedy i nas 13'' bedzie git
i nie narzekaj juz honik ze E46 to takie i takie Kup te M3 i bedzie dupowóz i i i i no i M3
No bo do e46 17" jest za małe chyba ze położę auto na meeeeega glebie ... a nie chce aż takiej ;/
18" jest optymalne
A nie narzekam aż tak Bo na auto nie mam co narzekać, bardzo je lubię, Brakuje mi właśnie tego że E36 to był taki gokart w porównaniu z e46. Moloch też mi przyznał rację
Dlatego właśnie bym chciał anglika e36 m3. Żeby tylko wsiąść, po*****dalać i odstawić. Od czasu do czasu jakiś track day czy coś. Co z tego wyjdzie, okaże się w najbliższej przyszłości Nie chcę zapeszać
Co do mojego E46, wpadł zderzak m-pakietowy oraz auto zostało od podstaw na nowo polakierowane.
Zrobię jakieś dobre fotki to podbije temat
w najbliższych planach jest
-pomalowanie kratki w zderzaku na czarno
-pomalowanie tylnej półki na czarno
-shadow
Potem chcę nowe wnętrze. W między czasie może wpadnie jakieś zawieszenie żeby położyć trochę tą kozę
18" jest optymalne
A nie narzekam aż tak Bo na auto nie mam co narzekać, bardzo je lubię, Brakuje mi właśnie tego że E36 to był taki gokart w porównaniu z e46. Moloch też mi przyznał rację
Dlatego właśnie bym chciał anglika e36 m3. Żeby tylko wsiąść, po*****dalać i odstawić. Od czasu do czasu jakiś track day czy coś. Co z tego wyjdzie, okaże się w najbliższej przyszłości Nie chcę zapeszać
Co do mojego E46, wpadł zderzak m-pakietowy oraz auto zostało od podstaw na nowo polakierowane.
Zrobię jakieś dobre fotki to podbije temat
w najbliższych planach jest
-pomalowanie kratki w zderzaku na czarno
-pomalowanie tylnej półki na czarno
-shadow
Potem chcę nowe wnętrze. W między czasie może wpadnie jakieś zawieszenie żeby położyć trochę tą kozę
-
- Zaawansowany forumowicz
-
- Zaawansowany forumowicz
Uchylam trochę tajemnicy
Więcej fotek z pracy tutaj : http://www.facebook.com/CrazyEdeckElektronicsParts
Więcej fotek z pracy tutaj : http://www.facebook.com/CrazyEdeckElektronicsParts