No ładnie się prezentuje... Big "+"... Ale mógłby być jeszcze niżej posadzony z przodu, a tylne nadkola wyrolowane... A na mieście Cię jeszcze nie widziałem...Ale na pewno przyjdzie też na to czas
Gabrielo pisze:No ładnie się prezentuje... Big "+"... Ale mógłby być jeszcze niżej posadzony z przodu, a tylne nadkola wyrolowane... A na mieście Cię jeszcze nie widziałem...Ale na pewno przyjdzie też na to czas
Tak tak, przód pójdzie jeszcze w dół. A tylne nadkola żadnej rolki nie widziały, czysta seria i tak zostanie
Ja także Ciebie nie widziałem ale myślę że będzie do tego jeszcze okazja
z tyłem jest mały problem. gwint skręcony na maksa i wywalona dodatkowo jedna nakrętka i nadal dziwnie wysoko stoi : / co można jeszcze z tym zrobić ??
DaNN pisze:z tyłem jest mały problem. gwint skręcony na maksa i wywalona dodatkowo jedna nakrętka i nadal dziwnie wysoko stoi : / co można jeszcze z tym zrobić ??
Zrób tak jak mój brat w Hondzie Civic Utnij sprezyne ( min 3 zwoje ) odrazu zobaczysz róznice... od razu mówie ze po ucieciu nic sie nie dzieje Wszystko w jak najlepszym porządku
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach