V ZLOT BTS
ORGANIZACJA NA 6+ niestety frekwencja zawiodła ale mimo wsyzstko było świetnie!! Dziękuję tej tajemniczej osobie która wpisała mnie na konkurs nie byłem chętny bo bałem się że będę przycierać na ale jakoś poszło jeszcze raz dzięki wszystkim za spotkanko było naprawdę poztyywnie!!
PS. a wpakowanie mnie w sam środek kałuży to ja wiem... to zapłata za to pyskowanie na forum
PS. a wpakowanie mnie w sam środek kałuży to ja wiem... to zapłata za to pyskowanie na forum
mi się podobało poznałem paru kolegów ,na pogodę nikt nie ma wpływu
zawody 100% pozytyw
jedyny minusik to że straszne duże zamieszanie było na placu koło miejsca do palenia (chodzi o samochody)były momenty co sami kierujący nie umieli przejechac
z chęcia pisze sie na przyszły rok z pomocą w organizacji
zawody 100% pozytyw
jedyny minusik to że straszne duże zamieszanie było na placu koło miejsca do palenia (chodzi o samochody)były momenty co sami kierujący nie umieli przejechac
z chęcia pisze sie na przyszły rok z pomocą w organizacji
To fakt ale tak to jest jak np. Pan Śrubka po udziałach w konkurencjach zamiast wyjechać z placu pozostaje sobie na nim i zachowuje jak niby nigdy nic...Głodek pisze: jedyny minusik to że straszne duże zamieszanie było na placu koło miejsca do palenia (chodzi o samochody)były momenty co sami kierujący nie umieli przejechac
Było całkiem dobrze, lepiej niż w zeszłym roku (chociaż mało palaczy wg mnie było). Pogoda była troszku cepiata ale całe szczęście, że uspokoiła "downa" i potem już nie padało. Frekwencja też mnie troszku zaskoczyła bo myślałem, że mniej osób zniechęci ten padający deszcz. Fajnie poznać sporo osób osobiście. Teraz czekam aż ktoś wrzuci jakieś fotki (aparaty niektórzy mieli konkretne)
[center]Tomek pisze:Bo bym zapomniał
Dzięki wielkie dla Wiewióry i Palermo za chwilkę rozmowy i przybycie takiej drogi do Nas mimo ulewy jaką mieli u Siebie w mieście
Ps. Na WAS zawsze można liczyć
Dokładnie tak Wiewióra & Palermo, kawał drogi do nas a mimo deszczu zawsze jestescie z nami i teraz kolejne spotkanie na SCP, dzieki wielkie [/center]
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
witam wszystkich, podglądam wasze bunie od lat , naprawiam sam , zalogowany od wczoraj , na zlocie 1 raz, czarne e 36 bez szaleństw ....dzieki za dobrą impre i info . w przyszłym roku na pewno bede ale chyba combi e46 ze względu na powiększenie rodzinki. Pozdro wszystkich. BMW- Bo Można Więcej............ps pogoda super nie nażekajmy każdy zakręt drift POZDRO i szerokości