przeciez widac ze na zdjeciu siedzi za pasazera
kiedys smigala tym cabrio ale po swapie juz niechce nim jezdzic za kierowce ale pewnie jak by trza bylo to pojedzie
Aurel, w tym roku ludzie wybierali i wygralo seryjne 8er mnie to tam lipton liczy sie dobra zabawa! nawet nie mialem zamiaru startowac ale ktos mnie zapisal to pojechalem
Jak już mowilem ta 8er nie powinna w ogole startować w tym konkursie bo co w niej było zrobione to chyba tylko delgi wypolerowane... Dla mnie Twoje wygralo.!
W tym roku zdecydowaliśmy się by to widzowie wybierali auto które im się najbardziej podoba.
Są tego plusy i minusy. Nie zawsze widzowie znają się na bmw itp. Przypuszczam że większość pierwszy raz widziała 850
gamek2, Wygrał byś ale masz nie kompletne to auto wloty w zderzak (brak), jakieś gołe kable na wierzchu sterczały i te paprochy... A E31 ładna mimo, że seryjna - rzadko takie coś widać na co dzień więc ludziom się podobało.
Ostatnio zmieniony 2012-08-30, 21:42 przez Kaper, łącznie zmieniany 1 raz.
SebaE36 pisze:Jak już mowilem ta 8er nie powinna w ogole startować w tym konkursie bo co w niej było zrobione to chyba tylko delgi wypolerowane... Dla mnie Twoje wygralo.!
Nigdzie nie jest napisane że auto seryjne nie może startować w konkursie na najładniejsze auto zlotu
Jak widać dla Was to tylko 850Ci a dla mnie i tych ludzi którzy je wybrali jest to piękny klasyk w świetnym stanie
Kaper, no to byl kabel z alarmu tam byl caly czas i tam zostal a co do kurzu hehe to silnika przed zlotem nie mylem w sumie to wogule nie myje tylko przecieram od czasu do czasu ale wydaje mi sie ze i tak byl czysty