15.09.2012 Summer Cars Party 2012
[center]Panie i Panowie,mam ważne ogłoszenie !!!!![/center]
[center]Właśnie straciłem prace, ale SCP ciagnie do końca wiec nie przejmujcie sie tym co napisałem, czego się podjałem dociągne do końca.
Jedynie ja nie pojawie się na SCP wiadomo z jakiego względu, przelwey kierujcie jak najbardziej dalej a ja załatwie wszytsko do konca tak jak w tamtym roku bez żadnej obawy że pieniądze wam zginą bo takiej możliowści nie ma i nie będzie.
Jedyne co może sie zmienic to ktos ode mnie czyli z DG bedzie miał dla Was wejsciowki i gadżety o czym napewno poinforumuje tutaj [/center]
Nic sie nie martwcie bedziecie sie bawić dobrze, ja niestety nie bede miał na to czasu ani pieniędzy
[center]Właśnie straciłem prace, ale SCP ciagnie do końca wiec nie przejmujcie sie tym co napisałem, czego się podjałem dociągne do końca.
Jedynie ja nie pojawie się na SCP wiadomo z jakiego względu, przelwey kierujcie jak najbardziej dalej a ja załatwie wszytsko do konca tak jak w tamtym roku bez żadnej obawy że pieniądze wam zginą bo takiej możliowści nie ma i nie będzie.
Jedyne co może sie zmienic to ktos ode mnie czyli z DG bedzie miał dla Was wejsciowki i gadżety o czym napewno poinforumuje tutaj [/center]
Nic sie nie martwcie bedziecie sie bawić dobrze, ja niestety nie bede miał na to czasu ani pieniędzy
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
djmario mnie też nie będzie na SCP chociaż bardzo chciałem tam być powód wcześniej wykupione wczasy.. Chłopaki bawcie się dobrzedjmario pisze:
Jedynie ja nie pojawie się na SCP wiadomo z jakiego względu
DAS IS DAS ...B M W
-
- Zaawansowany forumowicz
Dadeck i reszta warto popatrzec na 4 strone tematu pisze jak byk i jest nawet podswietlone na żołto od kogo i ile pieniędzy wpłyneło.Dadeck pisze:Dobra, okej że wam przelewy poszły, pytanie tylko czy doszły bo ja wczoraj wieczorem puściłem też. Sprawa - Mario, zaktualizowałbyś liste wpłat którą dostałeś, wolałbym wiedzieć czy mam wjazdówe czy nie
Dadeck nie siej fermentu
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia