SebaE36 pisze:Jak już mowilem ta 8er nie powinna w ogole startować w tym konkursie bo co w niej było zrobione to chyba tylko delgi wypolerowane... Dla mnie Twoje wygralo.!
Nie powinna startowac ? Wiec Aurel rok temu tez nie ? Darex tez ma seryjna siodemke i tez nie ? Zadbac o klasyka i utrzymac w dobrym stanie to tez sztuka... Sławek kupil takiego turasa i tez nie powinien startowac,przeciez dba o niego ? Gamek ma grubaaa fure ale tak jak pisze robi auto dla siebie nie pod publike i to mi sie podoba
P.S sory za OT Gamek
To może inaczej. Nie mialem na mysli ze całkiem nie startować tylko wg mnie powinno być to na 2 razy rozdzielone - konkurs na najladniejsze auto zlotu - w ktorym było coś robione i nie jest to całkiem ori i na najladniejszego klasyka czyli powiedzmy serie z felgami w ladnym stanie.
SebaE36 pisze:To może inaczej. Nie mialem na mysli ze całkiem nie startować tylko wg mnie powinno być to na 2 razy rozdzielone - konkurs na najladniejsze auto zlotu - w ktorym było coś robione i nie jest to całkiem ori i na najladniejszego klasyka czyli powiedzmy serie z felgami w ladnym stanie.
tak by to musialo byc >>
Kategoria: "Grubba Fura" i "Klasyk"
Witam w koncu sie zmotywowalem i wpadlo 18 przyciskowe OBC narazie dziala tylko temperatura data i godzina ale jak bede mial wiecej czasu to podepne reszte