[E36] Compact by Gurian
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
SWAP to nie tylko silnik. Rozne wersje silnikowe wychodza z roznym podwoziem itd. Dlatego ja np. patrze najpierw co jest w Vinie, a pozniej jak i co jest wlozone.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Drobna aktualizacja, na dniach zrobie lepsiejsze zdjęcia
Bardzo mi się podoba jak siadła ta dokładka AC, pomalowałem ją na czarno jak radził Kaper i fajnie to wygląda.
Odebrałem też dzisiaj listwe przednia zderzaka pod tablice US
Marzyłem kiedyś o zdjęciu oryginalnej części z ASO w temacie swojego auta to wkleje
Bardzo mi się podoba jak siadła ta dokładka AC, pomalowałem ją na czarno jak radził Kaper i fajnie to wygląda.
Odebrałem też dzisiaj listwe przednia zderzaka pod tablice US
Marzyłem kiedyś o zdjęciu oryginalnej części z ASO w temacie swojego auta to wkleje
Gurian, No dokładka się ładnie prezentuje - ale dodaj jeszcze lepsze zdjęcia... Dobrze, że dokładka jest czarna a nie w kolorze budy (ładnie się odznacza). I jak by Ci kiedyś wpadło do głowy, albo ktoś by Ci radził zmienić nerkę na czarno i dać dymione kierunki to powiedz mu, że jest głupi jak siano... Bardzo ładnie chromowane nerki i biały kierunek tutaj wygląda. Koło też się dobrze prezentuje. Ogólnie jak na kompakta to jest fest dobrze
Ps: mam do Ciebie jeszcze tą tabliczkę USA
Se pożyczyłem na zlot bts'u Nie chcesz się zamienić na moją UTAH ?
Ps: mam do Ciebie jeszcze tą tabliczkę USA
Se pożyczyłem na zlot bts'u Nie chcesz się zamienić na moją UTAH ?
Korzystając, że dzisiaj mam wolne od pracy porobiłem parę fotek i zająłem się paroma detalami przy aucie, przymieżyłem też listwe pod tablice US
Mam jeszcze tyle rzeczy przy nim do zrobienia i naprawdę bardzo chętnie bym opuścił go z przodu na dół ale nie dojade nim do pracy ;(
Dlatego wstrzymuje chyba prace i fundusze na ten rok, zbieram na jakiś dupowóz w gazie, i wynajmuję garaż
Mam jeszcze tyle rzeczy przy nim do zrobienia i naprawdę bardzo chętnie bym opuścił go z przodu na dół ale nie dojade nim do pracy ;(
Dlatego wstrzymuje chyba prace i fundusze na ten rok, zbieram na jakiś dupowóz w gazie, i wynajmuję garaż
Gała pójdzie na bank na śmietnik, wszystko w swoim czasie.mckefir pisze:mam takie same radio w moim compakcie ladnie nawet prezentuje sie w desce . powiedz mi jeszcze co to za model felg masz;p? bo szukam czegos na lato z rantem . aa i jak wyżej gała do piekła;p
A felgi to RONDOMETAL czy jakoś tak (podróby RH) 4x 8,5j 17" ET13