i znów sie opóźni wszystko dziś mi koleś przjeb.. w błotnik tylni wyprzedzająć go on skręcił i mnie nie zauważył tak ze od jutra to rozbieram a miałem kończyć zderzak lipa.
no i w sumie chyba najlepiej, jak wczesniej nie bylo ruszane, ale może ten drugi nie ruszany lepiej zostawic i kupic inny, zamiennik czy cos skoro i tak go bedziesz przerabiać
tak tylko sobie myśle, ale ogolnie bedzie dobrze
"Keep your friends close, but keep your enemies closer."
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Zderzak założony teraz pozostaje wpasować tam wydech i założyć równo dyfuzor narazie jest to niemozliwe bo z lewej strony mam jeszcze wystający wydech ale całość spasowała sie super sam jestem z siebie zadowolony.
CZEKAM Jeszcze na klape CSL z Carbonu którą też zrobie pod kolor auta. już do mnie jedzie w koncu po 3 tygodniach walki o nią.
A ja co widzę te auto to się uśmiecham pod nosem jak można zrobić coś takiego Ni to ładne ni to oryginalne Ale robisz dla siebie więc skoro Tobie się podoba to czemu nie
Powiedz mi po co Ci karbonowa klapa skoro i tak będzie malowana? Co to za sens kupić karbon a potem pomalować? Redukcja masy?