Konkurs Summer Cars Party
- LuQ
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Konkurs Summer Cars Party
Prośba skierowana do wszystkich posiadaczy konta na Facebooku
Biorę udział w konkursie organizowanym przez Summer Cars Party. Nie liczę tu na pierwsze miejsca, ale mam bardzo realne szanse ukończyć konkurs w pierwszej piętnastce, a to będzie już dla mnie mega sukcesem i w dodatku będę miał możliwość wystawienia swojej buni w specjalnym garażu podczas tegorocznej imprezy gdzie będzie stało 20 najlepszych aut
Konkurs trwa do 13 Września i jedyne co mi potrzeba to Wasze głosy na moją bunie.
Głosy można oddawać wchodząc w ten link:
http://apps.facebook.com/garaz_scp/?str ... 1840007577
Aplikacja zezwala na oddawanie głosu raz dziennie, czyli na jedno auto każdy (od początku trwania konkursu) może oddać aż 8 głosów.
Liczę na Wasza pomoc
Biorę udział w konkursie organizowanym przez Summer Cars Party. Nie liczę tu na pierwsze miejsca, ale mam bardzo realne szanse ukończyć konkurs w pierwszej piętnastce, a to będzie już dla mnie mega sukcesem i w dodatku będę miał możliwość wystawienia swojej buni w specjalnym garażu podczas tegorocznej imprezy gdzie będzie stało 20 najlepszych aut
Konkurs trwa do 13 Września i jedyne co mi potrzeba to Wasze głosy na moją bunie.
Głosy można oddawać wchodząc w ten link:
http://apps.facebook.com/garaz_scp/?str ... 1840007577
Aplikacja zezwala na oddawanie głosu raz dziennie, czyli na jedno auto każdy (od początku trwania konkursu) może oddać aż 8 głosów.
Liczę na Wasza pomoc
- LuQ
- Kontakt:
6 dzień konkursu i 6 dzień rywalizacji, niestety wczorajszy dzień znowu skończył się dla mnie nie najlepiej, bo poleciałem kolejne oczko w dół W tej chwili jestem za ostatniej pozycji która się kwalifikuje czyli piętnastej
Konkurs trwa do czwartku i mam nadzieję że do tego czasu los się odmieni i nie wpadnę po za piętnastkę... ale do tego potrzebuje Waszych głosów, głosów waszych znajomych i znajomych Waszych znajomych, a nawet znajomych znajomych Waszych znajomych
Każdy głos jest na miarę złota.
Także błagam, udostępniajcie i głosujcie!
Konkurs trwa do czwartku i mam nadzieję że do tego czasu los się odmieni i nie wpadnę po za piętnastkę... ale do tego potrzebuje Waszych głosów, głosów waszych znajomych i znajomych Waszych znajomych, a nawet znajomych znajomych Waszych znajomych
Każdy głos jest na miarę złota.
Także błagam, udostępniajcie i głosujcie!
- LuQ
- Kontakt:
Dzisiaj przed ostatni dzień rywalizacji! Jestem bardzo zadowolony z waszych wczorajszych głosów, bo dzięki nim awansowałem o 2 oczka w górę. Co prawda jest to jest ciągle bardzo nie pewne miejsce bo różnice w głosach są minimalne, ale i tak jest lepiej niż przez ostatnie 3 dni za co bardzo Wam dziękuję i liczę na to że ostatnie 2 dni konkursu również przyniosą mi masę głosów
Jeszcze raz dzięki i zachęcam do dalszego głosowania, bo to już prawie ostatnia prosta!
Jeszcze raz dzięki i zachęcam do dalszego głosowania, bo to już prawie ostatnia prosta!