Sprawa wygląda tak: jak już pisałem w temacie o SCP mam już wejściówki i gadżety. Pytanie do Was o której się spotykamy na Real-u na Katowickiej? Ustalcie godzinę ale Myślę że wyjazd maksymalnie o 6.30 tak, żeby na 7.00 być na 3 stawach.
a ja musze przyznac, ze w tym roku jakos mam pecha w te kilka dni kiedy sa jakies zloty w tym roku to ja wciaz mam cos w czercu uczelnia i nie moglam zrezygnowac w sierpniu slub a jak na zlosc na SCP mam przeprowadzke firmy! i akurat w sobote moj dział sie przenosi grrrrr niech ten rok sie skonczy bo masakra
ps. zycze miłego pobytu i zabawy
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
Zbiórka na 3-ech Stawach w Katowicach od godziny 8-45 do godziny 9-15.
Spotykamy się na tym Parkingu co jak jechaliśmy na Manię.
Jak zjeżdżacie z autostrady na 3 stawy jedziecie i po lewej stronie jest parking, to na nim.
Musicie dojechać do ronda skręcić w lewo i znowu w lewo.
Tam zawsze jest pusto.
Pamiętajmy że jest to sobota i mogą być inni ludzie.
wiem ze ja dopiero wjade na SCP ok 10 bo tak mi wydadzą wejściówkę ale o 8.15 będę bankowo na REALU NA KATOWICKIEJ będę sie juz na muchowcu martwił o reszte.
PS. jesli są jeszcze jakies ustalenia lub była jakaś rozmowa o zabraniu alkoholu lub jedzenia na dzisiejszym spocie to prosił bym by ktoś dał mi znać co i jak <prosi>