to się jakoś wymieszamy bo u nas są 22 auta x 2,5m (bo jeszcze trochę miejsca między) to 55m więc powinno coś zostać.
Moja propozycja jest taka. Bo z tego co widzę to Wy macie miejsce na trawie my na płycie. Wiadomo że auta na płycie mają "większe branie" wiec można by zrobić tak że osoby które mają bunie z którymi chcą się pokazać, bo mają z czym to ich wrzuci się na płytę, a resztę aut na trawę.
Taka moja propozycja.
ja jak wiele osob jade w ciemno bilet kupie na wjezdzie i tak jak co roku od rana kazdy przestoi w korku na wjezdzie ok 2 godzinek a na miejscu sie zobaczy jak w reklamie Tmobile tu sie popiesci to wiecej sie zmiesci
DREE pisze:Hej wystapil u mnie maly klopot,poniewaz w ten weekend wyskoczyl mi zjazd w szkole nie bede mogl jechac,wiec moge komus swoj bilet odstapic...kto chce to pisac
DREE pisze:Hej wystapil u mnie maly klopot,poniewaz w ten weekend wyskoczyl mi zjazd w szkole nie bede mogl jechac,wiec moge komus swoj bilet odstapic...kto chce to pisac
PINIU pisze:ja jak wiele osob jade w ciemno bilet kupie na wjezdzie i tak jak co roku od rana kazdy przestoi w korku na wjezdzie ok 2 godzinek a na miejscu sie zobaczy jak w reklamie Tmobile tu sie popiesci to wiecej sie zmiesci
Również jadę na partyzanta O której się wybierasz?
a o ktorej mniej wiecej bedziecie jechac a4, bo bym sie dolaczyl bede na marginesie czekal na zjezdzie na ruda slaska halemba. jak byscie sie mogli okreslic bylbym wdzieczny.
Dobra a więc tak jeśli zbiórka na 3 stawach o 9:00 to proponuję na starym plusie o godzinie 7:50 wyjazd ominemy Caraba zeby nie było zbyt dużo zbiórek bo to nas zdecydeowanie opóźnia tak więc:
Wyjazd Ze Starego plusa Godzina 7:50
Mapka dojazdu na stary plus gdyby ktoś nie wiedział:
A ze starego plusa wyjeżdżamy na autostradę i jedziemy prosto na 3 Stawy
W Razie gdyby ktoś nie wiedział jak dojechać dzwońcie na 725873811 Będę pod telefonem.
Wszystkim odpowiada ta godzina? może zostać? Na 3 Stawach byli byśmy około godziny 8:50