Tomek, daj znac jak bedziesz mial skrzynie z 330d na wierzchu Potrzebuje paru informacji i fotek
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Jutro już będzie przód złożony Zostanie przełożyć półośki, dyfer i zrobić elektrykę
Z racji tego że auto za miesiąć i tak idzie do garażu nie przekładam hamulców bo jest to dla mnie nie opłacalne robić dwa razy to samo w ciągu miesiąca... Bo tarcze w 330d są na wykończeniu i trzeba zakupić nowe więc nie ma sensu ich przekładać na miesiąc
Co do samej roboty - mnóstwo przekładania Ale warto... Bo jak jeszcze jeździłem tym silnikiem gdy był w angliku to na prawdę jest ogień A niby różnica niewielka ale odczuwalna jest gigantyczna!
Tomku bardzo mi się podoba twój pomysł bd grubo ; > Trzeba się kiedy zgadać pogadać przez to że ta droga rozkopana to chyba tak często nie jeździsz koło mnie xD ale dobre info asfalt położony kiedy wahadło zniknie dokładnie nie wiem xD szkoda że bd tylko 2 pasy (3 w zimę się bardzo przydawał chociażby z powodu TIR'ów)
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Jeszcze troche roboty zostalo, ale auto w piątek powinno juz wyjechać o wlasnych siłach. Przy aucie robimy w czasie wolnym, czyli po godzinach naszej normalnej pracy, a jak wiadomo czasu zawsze mało
W każdym bądź razie zostal do zalożenia tylny wózek wraz z dyfrem, hamulcami i wałem z 330d (nic nie pasuje z 320d) i auto od strony mechanicznej bedzie ogarniete. Wszystko jest robione tak jak ma byc, czyli jak pełnosprawne 330d.
W środku jeszcze Aadriaann musi dokonczyc instalacje pod elektryczne szyby tył, oraz instalacje pod lusterko fotochromowe i można środek skladać