ojj wegrzol nie miałem wcale planów jechac na auchan tylko kumpel wspomniał ze pełno bm-ek stoi na auchanie i chciałem sie przejechac zobaczyc, dopiero pare godzin mam tą fure i chciałem troche pojezdzic - poznać autko. Nie wiem czemu się rzucacie, przeciez nic zlego nie zrobiłem chyba.. takze nie wiem oco chodzi Pozdrawiam chłopacy.
owszem mogłem i wcale nie mowie ze zrobiłem dobrze bo mogłem na 5min stanąć no ale nie chcę tutaj z nikim mieć na "pieńku" przez taką wręcz banalną akcje takze chlopacy wrzucamy na luz i następnym razem napewno się spotkamy razem - mam taką nadzieję..
Tu nie chodzi o banalna rzecz tylko skoro sie zjawiasz i usciekasz mimo ze ktos dal cynk to moim zdaniem jak już jadę to się przywitam bo mylę bo kultura tego wymaga a nie dluga i tyle pozdrawiam
daliśmy do pieca : ) fotorelacja juz niebawem : ) What's UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : ) Świetni Ludzie i całkiem po ŚląskU nam wyszła ta integracja : ) : ) : ) : )
Hehe musze wstawić moscik jakis 100% szperowany zwykłe palenie nie daje mi takiej frajdy jak jakies amatorski drifcik Jasne ze się przywitamy, nie popełnie tego błędu, czekam tylko na spocika
Niema problemu chlopacy, jak bedzie nastepny spocik to dajcie znac na forum , wpadne z tym zielonym co dziś bylem i jeszcze kolega z pracy z e60 carbopn edition - pewnie kojarzycie Pozdrawiam
W imieniu Organizatorów/pomysłodawców , DZIĘ - KU - JE - MY ! za taką rewelacyjna frekwencje . Liczymy na Was miejmy nadzieję w niedalekiej przyszłości : )
więcej okazji do takich zgromadzeń ludzi których tak wiele łączy : )
Szczególne podziękowania dla BMW MANIA (która również dumnie pręży się na zdjęciu ) za przybycie : ) oraz honorowe przekazanie NAGRODY : )