Spoty Rybnik
- BoloBenio
- Małopiszący
Witam!
Panowie czy jest kiedy jakiś spot w Rybniku lub Wodzisławiu?
Dowiedziałem się teraz dopiero że w Gliwicach był ale się spóźniełem
Jeżeli dzieje się coś w Rybniku to dajcie znać, kiedy i gdzie.
Panowie czy jest kiedy jakiś spot w Rybniku lub Wodzisławiu?
Dowiedziałem się teraz dopiero że w Gliwicach był ale się spóźniełem
Jeżeli dzieje się coś w Rybniku to dajcie znać, kiedy i gdzie.
BMW
"To ucieleśnienie sportowego charakteru, dynamiki, zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło. Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."
"To ucieleśnienie sportowego charakteru, dynamiki, zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło. Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."
Witka BoloBenio, obserwuj temat zawsze jak się coś dzieje to w tym temacie jest info.BoloBenio pisze:Jeżeli dzieje się coś w Rybniku to dajcie znać, kiedy i gdzie.
przeważnie kilka dni wcześniej lub zupełnie spontanicznie w tym samym dniu spoty raczej w Sobotę lub Niedziele dozo.
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
- BoloBenio
- Małopiszący
No panowie bo chciałem poznać prawdziwą BMW manie i ich maszyny ;p
Wiadomo porozmawiać na temat autek, mechaników w okolicy naszej i drobnostek wokół BMW i po prostu pogadać.
Tak na boku ma ktoś z forumowiczów E46 320d najlepiej z kompem? Bo chciałbym porównać parę spraw i oblukać...
Tak się akurat składa że za chwilę jadę do Rybnika z Wodzisławia a później do Żor
Wiadomo porozmawiać na temat autek, mechaników w okolicy naszej i drobnostek wokół BMW i po prostu pogadać.
Tak na boku ma ktoś z forumowiczów E46 320d najlepiej z kompem? Bo chciałbym porównać parę spraw i oblukać...
Tak się akurat składa że za chwilę jadę do Rybnika z Wodzisławia a później do Żor
- BoloBenio
- Małopiszący
Aman ja posiadam 320d 150 KM z 2004 roku prawie w full opcji, więc po lift jak nic ;p
Jak ktoś ma kompa to dajcie znać, bo narazie nie jestem w stanie wszystkiego posiadać
Może dzisiaj jakiś spocik przy takim słoneczku?
Jak ktoś ma kompa to dajcie znać, bo narazie nie jestem w stanie wszystkiego posiadać
Może dzisiaj jakiś spocik przy takim słoneczku?
BMW
Robimy co jutro ??:P
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
/viewtopic.php?t=14028
Aman, Masz coś konkretnego na myśli ??:P mam brać żonę ze sobą ??:P
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....