kolo super kiedys prawie takie kupilem do siebie bedziesz to pchal w ori nadkola?? bo reaczej z tym et bedzie ciezko ja mam u siebie et 17 i negat jak dobrze pamietam 3.5 stopnia i wszystko jest na styk juz nie mowie ze rolowane nadkola
No Głodek, to sa te, co czekały na Ciebie u kuriera?? No masne masne!! Tłusto będzie!! Jak już PRIMO napisał - jak to będzie tak wyglądalo, jak na tym czerwonym, to będzie ostro!! Załóż z głupot i rzucaj fociaki!!
PRIMO pisze:jak tak to bedzie wygladać jak na przykładowych zdjęciach to bedzie gruby grubas...
tak planuje to zrobic
bedziesz to pchal w ori nadkola?? bo reaczej z tym et bedzie ciezko ja mam u siebie et 17 i negat jak dobrze pamietam 3.5 stopnia i wszystko jest na styk juz nie mowie ze rolowane nadkola
nie wytrzymałem i przymiarka jednego koła ,
myślałem że będzie dużo gorzej ,a wcale nie jest zle troczę do wypchania jeszcze i negat zrobie i bedzie malina
jaki lac teraz tam siedzi bo baloniasta sie ta guma wydaje . Na 10jotow to 215/40, 225/35 chyba ,ze nadkola pozwola to 235/35 , ale nie wiem czy w 17 latwo dostepne