Dzięki Marcinie teraz już moge iść spać bez tabletki lece, do rańcaMarcin pisze:Nie chce mi się czytać tych bzdur od początku,
ale byłem zawsze przeciwny różnym kolorom na
forum!!!
Chciałem aby je ujednolicić i nas "zrównać"...
Poprzednia edycja PK pokazała jak kto był zaangażowany
w życie forum...
Zlikwidowaliśmy tą grupę zwaną Przyjaciel Klubu i nagle 95%
całej populacji jakby zniknęła z forum...
Bo i po co wpadać tu jako najzwyklejszy USER???
Nie musimy zachęcać do odwiedzania naszego forum
poprzez pryzmat kolorów...
Zbudujmy tu sympatyczną atmosferę, aby każdy tu
wpadał z chęcią i będzie to największym sukcesem
Teraz jest podobnie - tylko w drugą stronę....
jak przed wyborami - każdy chce się pokazać,
zaistnieć, powiedzieć coś dobrego, a w gruncie rzeczy
zweryfikuje nas życie i w krótkim czasie szybko pokaże
co naprawdę jesteśmy warci w kolorze czy bez
Przyjaciel Klubu
[URL=http://www.fotosik.pl]
??? jakie znajomości mam ? I co takiego wprowadzam na forum, że się niektórym nie podoba ??? Zbędne posty ? - jakie to są zbędne posty ? Zbędny post to dla mnie taki który jest nie na temat... To że komuś wrzucam foty to źle ? Niektórym osobom wrzuciłem zdjęcie a potem mi podziękowali za pomysł i im się podobał - chyba dobrze nie ?Tomek pisze:Niestety ale bardzo dużo ludzi za Tobą nie przepada z racji Twoich "znajomości" i tego co wprowadzasz na forum a więc zbędne posty i wrzucanie każdemu do tematu fotek jak ma sobie zrobić auto Lepiej będzie jak zajmiesz się swoim i więcej się pokażesz...
Mam się zająć swoim autem ? Hmmm, czyżbym miał wpakować pakiet, obszyć na nowo siedzenia, odnowić lakier i kupić OZ Futury ? Nie rozumiem o co Ci w tym przypadku chodzi...
Ps: nie zapomnijcie napisać, że za dużo z Fatumem przebywałem i mnie zdemoralizował
Ale mi nie chodziło o to, że mam sporo postów i mi się należy ! Nie piszę, żeby se nabijać licznik bo jak by tak było to bym miał raz tyle. A skąd wiesz czy ja osobiście komuś nie pomogłem w czasie wolnym ?Honik pisze:Piszecie o ilości postów. Ale nie tylko to się liczy!
Po 2 ja sobie mogę nabić 1000 postów np w temacie o muzyce i co z tego?
Są użytkownicy forum np Belex który nie wypowiada się za wiele itp ale jak już zabiera głos w jakimś temacie, to ma coś konkretnego do powiedzenia i często jego wypowiedzi są bardzo pomocne.
Nie tylko mi jego posty pomogły.
Po 2 człowiek ten nie raz poświęcił mi wolną niedzielę by się ze mną spotkać, pogadać i pomóc przy aucie
Co do wódki, i spotów to już chyba napisałem wyżej czemu tak jest a nie inaczej... Można zrobić jeszcze jedną grupę " Alko Team "
90% zaliczyło te 3 zloty ? na forum mamy 1401 użytkowników wychodzi na to że 1260 użytkowników powinno być np na V zlocie bts... Ale dobra, załóżmy że było 100% userów - ale ile z nich się tutaj aktywnie udziela ?Honik pisze:Piszesz że byłeś na SCP, na spocie organizacyjnym i zlocie.
A co poza tym?
90% użytkowników zaliczyło te 3 zloty i to oznacza że mają dostać PK?
Cisnienie na kolor powiadasz... lotto mi to czy będę miał kolor żółty, różowy czy pistacjowy. Chodziło mi tylko wyróżnienie aktywniejszych użytkowników. Ale skoro nie widać różnicy między mną a np: KrisE36 (pierwszy lepszy przykład) lub innych 1400 usrerów to w porządku - nie mam więcej pytańHonik pisze:Kaper i powiem Ci jeszcze jedno.
Byłem na tak, ale teraz mnie zdenerwowałeś, bo mam też wrażenie że masz ciśnienie ino na kolor.
Powiem Ci, że tak troszkę mi na tym zależało PK (nie na kolorze) ale teraz to mi gdzieś to głęboko utknęło w ...Dzidek pisze:Kaper na Twoim miejscu bym sobie darował Przechodziłem to samo w poprzednim klubie i wiem ze do niczego nie dojdziesz....
Prosiłem Maria żeby odblokował temat i ankietę nie po to, żeby przekonać co niektórych żeby mnie przyjęli do żółtych ale ciekawiło mnie kto i jak się zapatruję na tę sprawę...
Polać mu bo dobrze gada! Ale nie myśleć, że to jest łapówka !Sławek pisze: Prawda jest taka że jeśli ktoś chce to będzie się udzielać w życiu klubu nawet bez tego kolor a będą też tacy co będą tylko się starać po to żeby być w gronie 'wybranych'
Ostatnio zmieniony 2012-10-17, 00:26 przez Kaper, łącznie zmieniany 2 razy.
Łatysz, Ja nie pracuję w niedzielę - praca to nie dla mnie przeszkoda, żeby być na spocie... więcej wiedzieć nie musicieŁatysz pisze:też pracuje i w niedziele(tak samo jak maqda, Aman i wiele innych użytkowników forum) na spotach jestem i nie wiem w czym problem ?
na spota możesz także z kimś przyjechać nie musisz swoim autem także to tez nie wytłumaczenie
Póki co PK nie będziesz ponieważ całe grono Klubowiczy było na nie więc nie wiem po co ta Ankieta w ogóle
A na pyt po co taka ankieta to już wyżej napisałem ale powtórzę. Ciekawiło mnie skąd taka decyzja i chciałem się dowiedzieć od każdego dlaczego zagłosował na tak lub nie... Ankieta nie jest po to żeby "skruszyć wasze skamieniałe serca: ale min. dla mojej wiedzy...
Marcin, dla mnie kolor nie ma większego znaczenia. Chodziło mi o wyróżnienie - w jaki sposób by ono nie wyglądało
polecam pokore a nie walke z wiatrakami bo jak widzisz po ankiecie tylko zraziłeś tym ludzi do siebie
Wiesz co ? 1. z nikim tutaj nie walcze, 2. ankieta nie ma większego znaczenia, chodziło mi bardziej o wytłumaczenie swojego głosu w ankiecie. Ale chyba tylko ze 3 osoby tutaj wytłumaczyły swój głos...KoNiK pisze:polecam pokore a nie walke z wiatrakami bo jak widzisz po ankiecie tylko zraziłeś tym ludzi do siebie
Aha, ja nie neguję kto się zalicza do grona PK. Jak wspomniałem o KoNiK'u i Krisstoffie to nie znaczy, że moim zdaniem was nie powinno tam być...
Ale ja sie wcale nie czuje urażony i poniekąd rozumie Twoje oburzenie, ale to i tak nic nie da więc relax take it easy
DokładnieKoNiK pisze:polecam pokore a nie walke z wiatrakami bo jak widzisz po ankiecie tylko zraziłeś tym ludzi do siebie
Gdybyś uszanował Naszą decyzję którą podjeliśmy z kolegami i koleżankami ze Stowarzyszenia to byś nie zakładał tej głupiej ankiety którą narobiłeś sobie więcej wrogów niż wcześniej... Trzeba było nie poruszać dalej tematu, więcej się pokazywać a uwierz mi że BTS sam by Ci zaproponował po jakimś czasie Przyjaciela Klubu
A tak to powiem że już raczej nic z tego nie będzie, nawet jak będziesz się bardzo starał...
Widać jak bardzo Ci zależało na Przyjacielu a nie na kolorze... Że nie starasz się uciszyć i pokazać że ten Przyjaciel Ci się należy tylko od razu masz to głęboko w ...Kaper pisze:Powiem Ci, że tak troszkę mi na tym zależało PK (nie na kolorze) ale teraz to mi gdzieś to głęboko utknęło w ...
Pozdro!
Ps. Niech któryś mod zamknie temat bo to bez sensu skoro kolega Kaper już się nie chce starać o PK
Jak to mówią - nie ruszaj gówna a nie będzie śmierdzieć...Tomek pisze:Trzeba było nie poruszać dalej tematu, więcej się pokazywać a uwierz mi że BTS sam by Ci zaproponował po jakimś czasie Przyjaciela Klubu
No raczej starał się już nie będę bo i tak się do czegoś przyczepicie - to już taki typ ludzi...Tomek pisze:A tak to powiem że już raczej nic z tego nie będzie, nawet jak będziesz się bardzo starał...
pomijając, że post nie na temat to i tak do Ciebie i do nikogo tutaj nie mam żadnych wątów...Kaszalot pisze:Ja byłem od rana na zlocie BTS i do końca, a na koniec pomagałem zbierać barierki.
Nalegam abym dostał czerwony kolor
Dla Przypomnienia moi drodzy Przyjaciel Klubu jak sama nazwa wskazuje jest to osoba cechująca się kreatywnością chęcią pomagania innym forumowiczom wykazuje się inicjatywą organizuje spoty i uczestniczy w nich oraz angażuje się w życie klubu bezinteresownie. Podczas wyboru Przyjaciela Klubu musimy być pewni miedzy innymi że można danemu kandydatowi zaufać z racji tego że są angażowani w ważne sprawy klubowe niestety twoja reputacja poprzez tę ankietę została dość mocno jak widać zachwiana
Przyjaciel Klubu to nie tylko Kolor i wyróżnienie ale i pewnego rodzaju zobowiązanie z racji tego że PK z pewnością zostaną zaangażowani w Sprawy Klubowe oraz projekty na rok 2013
Na forum jest wielu kandydatów którzy z pewnością spełniali by się w roli PK ale nie można wybrać wszystkich jak wiecie z racji choćby że wielu nie widzieliśmy na oczy i jak by to wyglądało jak by wszyscy byli na żółto a jest to również ważne choćby z racji tego że ludzi tak naprawdę poznajemy na spotach czy zlotach im jak wiecie częściej ich widzimy i rozmawiamy tym więcej możemy o nich powiedzieć i lepsza wiedza na temat kandydatów.
Przypominam moi drodzy że forum jak wiecie jest przyjemnością oraz pomocą w realizowaniu swojej pasji wiec Kaper taka postawa na pewno nie pomoże w twoim wewnętrznym spełnieniu lub jak wolisz marzeniu byciu Przyjacielem bo przyjaciel Wspiera, Pomaga a nie Burzy, nie zbiera oklasków i nie jest tu dla koloru a dla realizowania i dzielenia sie swoją Pasją.
Przyjaciel Klubu to nie tylko Kolor i wyróżnienie ale i pewnego rodzaju zobowiązanie z racji tego że PK z pewnością zostaną zaangażowani w Sprawy Klubowe oraz projekty na rok 2013
Na forum jest wielu kandydatów którzy z pewnością spełniali by się w roli PK ale nie można wybrać wszystkich jak wiecie z racji choćby że wielu nie widzieliśmy na oczy i jak by to wyglądało jak by wszyscy byli na żółto a jest to również ważne choćby z racji tego że ludzi tak naprawdę poznajemy na spotach czy zlotach im jak wiecie częściej ich widzimy i rozmawiamy tym więcej możemy o nich powiedzieć i lepsza wiedza na temat kandydatów.
Przypominam moi drodzy że forum jak wiecie jest przyjemnością oraz pomocą w realizowaniu swojej pasji wiec Kaper taka postawa na pewno nie pomoże w twoim wewnętrznym spełnieniu lub jak wolisz marzeniu byciu Przyjacielem bo przyjaciel Wspiera, Pomaga a nie Burzy, nie zbiera oklasków i nie jest tu dla koloru a dla realizowania i dzielenia sie swoją Pasją.
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Honik nie chodziło mi tylko o Ciebie a o wszystkich Wiec luzikHonik pisze:Dzidek, wiesz ze dobrze się znamy wiec to co ci napisze jest bez spiny.
Tak samo to co wczesniej napisałem Kaperowi też jesyt bez żadnej spiny więc ziomeczku nie mów że cisnę po nim jak po psie.
Co ma PK do znajomości?
Jak dla mnie wiele.
Bo po co nam PK którego 50 %klubowiczów nie zna?
Nasz klub jest dość mały, patrzac np na Syndykat czy sport to wręcz bardzo mały.
Chodzi właśnie o to że owe grono ma być zgrane.
nie potrzebujemy 50 PK z czego możemy liczyć na 10.
Chcemy stworzyć ekipę która zawsze będzie i na którą bd można liczyć.
Dlatego też grono klubowiczów na początku 2013 roku zostanie zmniejszone.
A co do tego co GERMAN napisał... Moim zdaniem PRZYJACIELEM KLUBU mozna nazwać osobe która miała kiedys BMW a teraz wozi sie czyms innym.... A nie która posiada BMW, pojawia sie na zlotach/spotach i pomaga innym
Ale to juz nie mój wymysł.... Troche dziwnie to ktos wymyslił
Pozdrawiam
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach