E46 320d by ...:::AmAn:::...
Honik pisze:Szkoda że benzyniaki nie są tak obudowane plastikami bo też bym o tym pomyślał
Oj tam co nie idzie wszystko się da zrobić Honiku
Aman cała przyjemność po mojej stronie dzięki za mile spędzony czas uratowanie rakli i pamiętaj sprawdzaj dziury przed przykręceniem śrubek
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Ale syf !! Tragedia !! podlatuje mi tu wsią !! Sticker przeciez nie pasuje do BMW to japan style bardziej !! Oszpeciłeś tylko tym samochód nic więcej !!
No dobra żartowałem !! Aman wzór super wybrałeś robi wrażenie, front i ten napis "Monster" ryje beret , idealnie by pasowało do R6, ale trudno... i zmuszacie mnie z Kristofem do wymyślenia czegoś nowego,grubszego Także baniak mi już pracuje !! I oczywiście słowa uznania dla mistrza Germana
No dobra żartowałem !! Aman wzór super wybrałeś robi wrażenie, front i ten napis "Monster" ryje beret , idealnie by pasowało do R6, ale trudno... i zmuszacie mnie z Kristofem do wymyślenia czegoś nowego,grubszego Także baniak mi już pracuje !! I oczywiście słowa uznania dla mistrza Germana
NO SPEED NO FUN
PRIMO, w głowie mam nowe pomysły na przyszły sezon także damy rade nikt jak do tej pory nie ma tego samego wiec jesteście indywidualni poza tym u ciebie Primo jest jeszcze plac na zrobienie czegoś więcej ale myślę że już niebawem to się zmieni hehe
Aman, jak patrze na te fotki to powiem ci Miażdży Baniak
Aman, jak patrze na te fotki to powiem ci Miażdży Baniak
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle