Wiec widzę że nie potraficie się doczekać następnego spotu wiec proponuje Niedziela godz 17:00 dla nowych, dawno nie widzianych miejsce spotu Stary Plus obok ul.sybiraków miedzy stacja BP a Myjnią samoobsługową
Zapraszamy wszystkich a szczególnie nowych forumowiczów przybywajcie panie i panowie to najlepsza okazja żeby się poznać
fajnie tylko mi kurde powiedz gdzie w rybniku jest ten plus bo generalnie ja tamnie kojarze wiem gdzie jest mc donald wiem gdzie te duze markety i wiem ze jedno BP chyba koło mc donalda jest
Stary plus jest na wlocie do Rybnika od strony Orzesza za dwoma skrzyżowaniami ze światłami po lewej stronie przed rondem które na tej drodze w Rybniku jest jako pierwsze
GERMAN pisze:Stary plus jest na wlocie do Rybnika od strony Orzesza za dwoma skrzyżowaniami ze światłami po lewej stronie przed rondem które na tej drodze w Rybniku jest jako pierwsze
i w czwartek w prawo xD
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń /viewtopic.php?t=14028
Kurcze jak ja mam czas żeby w końcu przyjechać to moja buńczuczna bunia odmówiła współpracy - regulator napiecia ... ahhhh . Fajnie bo będzie pewnie dużo nowych, nie czułbym się samotny Bawcie się dobrze!
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
whucrew pisze:Kurcze jak ja mam czas żeby w końcu przyjechać to moja buńczuczna bunia odmówiła współpracy - regulator napiecia ... ahhhh . Fajnie bo będzie pewnie dużo nowych, nie czułbym się samotny Bawcie się dobrze!