Widze że bierzesz mi lustra sprzed nosa - tak się nie robi, wiesz o tym...Krisstoff pisze:Założony m-pakiet przód i tył. W najbliższym czasie dojdą jeszcze lusterka i skórzane, grzane sporty
Co zrobiłeś dziś dla swojego samochodu?
Od początku jak gadałem z Adrianem mówiłem mu że biorę komplet i tak byłem z nim umówiony, więc nie wiem o co Ci chodziTomek pisze:Widze że bierzesz mi lustra sprzed nosa - tak się nie robi, wiesz o tym...Krisstoff pisze:Założony m-pakiet przód i tył. W najbliższym czasie dojdą jeszcze lusterka i skórzane, grzane sporty
Nie no spoko... Tyle że ja już 2 lata temu mówiłem Mariuszowi że jak będzie się auta pozbywał to ma dać znać bo lustra biore I za każdym razem mu to przypominałem (ostatni raz na zlocie)...Krisstoff pisze:Od początku jak gadałem z Adrianem mówiłem mu że biorę komplet i tak byłem z nim umówiony, więc nie wiem o co Ci chodziTomek pisze:Widze że bierzesz mi lustra sprzed nosa - tak się nie robi, wiesz o tym...Krisstoff pisze:Założony m-pakiet przód i tył. W najbliższym czasie dojdą jeszcze lusterka i skórzane, grzane sporty
Ale jak widać zapomniał o tym
Nieważne, kupie sobie w USA...