M E R O, no jak widac po opiniach wiekszosci sie podoba, ale to juz kazdy ma indywidualny gust wiec tak jak piszesz moze sie podobac lub nie Wazne ze mnie sie podoba
Bylo e46 320d, e39 528i, E46 320d jest E46 330Ci ...:::AmAn:::...
Aman pisze:M E R O, no jak widac po opiniach wiekszosci sie podoba, ale to juz kazdy ma indywidualny gust wiec tak jak piszesz moze sie podobac lub nie Wazne ze mnie sie podoba
Dokladnie . Tylko nie zapominajmy , ze to BMW. Dla mnie to cos wiecej niz samochod/dupowoz , ktory przemieszcza Cie z punktu A do B , a takie kolorowanki jakos mi do biemdablju nie pasuja , moze cos z wyzszej pułki ?? Carbon, kevlar ??
A tak na poważnie nie ma co być zatwardziałym wiele osób dokładnie w taki sam sposób podchodziło do tego pomysłu a teraz sami maja to pod maską tylko zobaczyli w realu
Pozytywną stroną tego jest czysto schludnie świeżo i kontrowersyjnie
Ale co najważniejsze jeszcze nie widziałem nikogo kto by przeszedł obok przy otwartej masce bez oblukania i pomacania
Mero ma rację niby fajnie ale nigdy bym czegoś takiego u siebie nie zrobił. w tym przypadku ratuje to wszystko kolorystyka która nie jest oczojebnym połączeniem wszystkich odcieni tęczy
Das is Das właśnie planuje zrobić coś takiego w przyszłym sezonie lub jak mnie najdzie jeszcze tej zimy mniej z tym roboty oczywiście manualnie ale nie czasowo i efekt zdecydowanie bardziej trwały
Ja sam planuje coś takiego robić pod komorą, tylko muszę kupić plastikową pokrywę głowicy i ten plastik nad nerkami zeby potem wrócić do oryginały, bo będę robić carbon z żywicy wiecie o co kaman