Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
ja dzwonilem i chcialem siebie na wspowlasciciela dac to od razu mi powiedziala ze zwyzka za wiek, do tego pytala kto czesciej autem jezdzi wiec znowu zwyzka itd i wyszlo 900zl a HDI 550zl
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Ja mam pelne znizki i 31 lat na karku generalnie trzeba sie w kazdym towarzystwie ubezpieczeniowym rozpytac bo jak widac ceny ubezpieczen sa bardzo rozbiezne a po co przeplacac
Tez mu to powiedzialem ostatnio i powiedzial ze mam za to flaszke
hahaha
A mowilem Teraz sie przyznac nie chce... W takim wieku to Alzhaimer dotyka... Pamietam to jak dzis... Mowiles o niej przed Chorwacja hehehe
Nie no Dzolk...
A ja nie mam ubezpieczenia... Skonczylo sie wczoraj... Auto w garazu i czeka na oplaty
Tomek325i pisze:
Tez mu to powiedzialem ostatnio i powiedzial ze mam za to flaszke
hahaha
A mowilem Teraz sie przyznac nie chce... W takim wieku to Alzhaimer dotyka... Pamietam to jak dzis... Mowiles o niej przed Chorwacja hehehe
Nie no Dzolk...
A ja nie mam ubezpieczenia... Skonczylo sie wczoraj... Auto w garazu i czeka na oplaty
To ja tez chce flaszke Hehe plac plac bo w koncu wcale tych felg nie porzyczysz, a miales przyjechac w poniedzialek.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE