PINIU pisze:210tys przebiegu w 17 letnim aucie musiales kupic od jakiegos dziadka 70letniego chyba ,ja wcale duzo nie jezdze a robie ok 30tys na rok na ten rocznik wyszlo by pol melona kilometrow
A powiedz, które autko z tego rocznika nie ma cofany licznik, przepraszam zrobioną "korektę licznika"...??
masz racje w sumie to nic mnie nie zdziwi kolega sprowadzil audi a4 2007 rok i mial ponad 200tys idziesz cofasz licznik walisz i ze szkody masz splacone cale auto i zostaje na nastepne:P tu jest Polska prawda jest to ze znam pelno osob co sprowadzaja auta i wszystkie co maja podane 200tys mialy ok 350 stanu rzeczywistego, sam w 2000 roku kupilem e36 325 z 94 roku za 40tys zl ze stanem licznikowym 160tys a rzeczywistym 400tys:P
Racja ile on ma przejechane to nikt się nie dowie;) , Teraz panowie proszę o propozycje felgi na przyszły sezon, mi bardzo podoba się ta felga motorsport , co sadzicie o nich??. Co do fotek środka to dodam nowe jak wezmę od kumpla aparat to porobię nowe foty.
Chodzi ci o pomarańczki z przodu??.TAK zostaną czekam aż dojdą jeszcze boczne pomarańczki. Miałem jasne ale teraz mi sie podobają pomarańczki, znudzi się 5min i będą jasne
mckefir pisze:Chodzi ci o pomarańczki z przodu??.TAK zostaną czekam aż dojdą jeszcze boczne pomarańczki. Miałem jasne ale teraz mi sie podobają pomarańczki, znudzi się 5min i będą jasne
Tak o przod mi chodzi bo tyl bialy i tak to jakos niespojnie wyglada