Witojcie Panowie i Panie Spot Rybnik z racji tego że na plusie jest cimno jak w życi i nie widać twarzy germańskich najeźdźców przenosimy na parking basenu Rudy obok stadionu a na przeciw Carrefoura
Spot Niedziela godz 17:00 organizować czas spinać pośladki żeby spocik był przyjemniejszy od żony matki hehehe znaczy teściowej
Oczywiście mile widziane nowe twarze wpadajcie chłopaki i dziewczyny pogadać
kolego GERMAN zasrane reflektory też mogą przyjechać ?
i bedzie ktoś na spocie kto zna sie na redukcji masy w aucie ? bo narazie usunołem zaślepke ucha do holowania ale nie czuje żeby auto jeździło lepiej
PRIMO pisze:kolego GERMAN zasrane reflektory też mogą przyjechać ?
i bedzie ktoś na spocie kto zna sie na redukcji masy w aucie ? bo narazie usunołem zaślepke ucha do holowania ale nie czuje żeby auto jeździło lepiej
Reflektory zostawimy na ER tam się przydadzą
A co do redukcji masy wpadnij coś poradzimy pewnie ktoś tam będzie i doradzi
PS. a próbowałeś wyciągnąć przednia zaślepkę nie zaszkodzi spróbować jak odczujesz różnice wciśnij pomógł
PRIMO pisze:kolego GERMAN zasrane reflektory też mogą przyjechać ?
Reflektory zostawimy na ER tam się przydadzą
A co do redukcji masy wpadnij coś poradzimy pewnie ktoś tam będzie i doradzi
PS. a próbowałeś wyciągnąć przednia zaślepkę nie zaszkodzi spróbować jak odczujesz różnice wciśnij pomógł
PRIMO i GERMAN jak zmienicie kiedyś zdanie i będziecie chcieli "dociążyć" auto to dojadę i mogę robić za balast