BMW E34 by Malaj

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Kaszalot
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kaszalot »

Zakładając galerie powinieneś liczyć się z takimi komentarzami, przyjąć je na klatę i tak szczerze mówiąc posłuchać ludzi bo dobrze prawią ;) I sory, ale serio wieje agro tjuningiem, masz fajnie zadbane auto, nie psuj tego takim chłamem...
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Malaj pisze:
Mystic888 pisze:Kurtyny boczne byly seryjnie czy dokladales?
Nie ma kurtyn bocznych, pokrowce kupione pod wpływem emocji i nie przemyslanie xD ale cos musi byc szkoda weluru ; ]
Takie welury to Pablo za darmo rozdaje bo tego nikt nie chce a Tobie tego szkoda... :roll:

Przymo ma w garażu beżowe skóry do e34 i na wiosnę robi z nich komplet mebli do garażu żeby było na czym wódeczkę popijać... ;)

Weź to ściągnij bo łajnem czuć... :PP
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Malaj pisze:auto robie dla siebie nie dla was
Raczej każdy robi auto dla siebie ej :roll:
Malaj pisze:auto ma jezdzic i byc niezawodne
wiesz - to raczej podstawa i nikt tutaj nie ma auta które nie jeździ :razz:
Malaj pisze:najwazniejsze dla mnie jest to ze mojej żonie sie podoba nikomu wiecej nie musi
w takim razie skoro twojej żonie się podoba to po co zakładasz tutaj galerie ?

Słuchaj fajnie, że założyłeś galerię i chciałeś pokazać swoje autko. Ale licz się z tym, że takie bajery jak pokrowce na siedzenia, alu dywaniki z tesco, stroboskopy, nełony itd tutaj szału nie robią a wręcz przeciwnie są one ostro krytykowane... Ale wieżę, że nie zabrniesz za daleko z dziwactwami i jeszcze będziemy podziwiać te autko :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Wegrzol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Wegrzol »

Pany uspokujcie sie kolega nie jest tu od dzis!!!!!!!!!!!!!!!a może chłopaczyna do pracy jeździ a po co welur ma się psuć a nóż może na zloty i spoty będzie ściągać i co wy teraz na to:P
Moja Unitra to jest to, na osiedlu robi show
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Fajne pokrowce, daj namiar gdzie mogę takie kupić
Obrazek
Malaj
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Malaj »

wegrzol pisze:Pany uspokujcie sie kolega nie jest tu od dzis!!!!!!!!!!!!!!!a może chłopaczyna do pracy jeździ a po co welur ma się psuć a nóż może na zloty i spoty będzie ściągać i co wy teraz na to:P
Wegrzol widze Ty jedyny mnie rozumiesz : )
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

No jak przez 20 lat sie nie przetarly, to teraz pokrowiec je uratuje. Swietny plan! Pomyslal bym jeszcze nad:

Obrazek
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

Węgrzol napisał co i jak,a ty Mystic888 dalej ciągniesz bez sensu temat....Daj już spokój i wyluzuj.... :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

Mystic888 pisze:No jak przez 20 lat sie nie przetarly, to teraz pokrowiec je uratuje. Swietny plan! Pomyslal bym jeszcze nad:
Mystic888, Zjedz Snickersa bo jak jesteś głodny to zaczynasz gwiazdożyć :lol:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Kaszalot
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kaszalot »

hahaha :lol:
przemo820
Zaawansowany forumowicz

Post autor: przemo820 »

Mystic888 pisze:No jak przez 20 lat sie nie przetarly, to teraz pokrowiec je uratuje. Swietny plan! Pomyslal bym jeszcze nad:

Post autor: borys »

Obrazek
toż przeciez skóra i + 10 KM :D
Malaj
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Malaj »

Obrazek
no jak przez 22 lata sie nie przetarły to chyba nie duzo im zostalo prawda? Wydaje mi sie ze wszystko ma swoją wytrzymalosc a nie mam zamiaru potem jezdzic i szukac jak debil wnetrza skoro to jest w bdb stanie, a jezeli chodzi o te oslonke na kierownice to wystarczy ze powiesz to ci taka pod choinke kupie ; ]
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
przemo820
Zaawansowany forumowicz

Post autor: przemo820 »

Malaj pisze:a jezeli chodzi o te oslonke na kierownice to wystarczy ze powiesz to ci taka pod choinke kupie ; ]
I 1kg krakowskiej bo kolega lubi podobno :twisted:
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Mozesz kupic, kiere mam swiezo obszyta to sie nie zniszczy. Kielbase tez, wezme wodke to Cie nawet na grila zaprosze. NIe musisz szukac wnetrza jak debil, wystarczy ze zadzwonisz do Pablo, on ma tego na kiogramy. jak chcesz to w zamian za pokrowiec na kierownice podaruje Ci fotele :)
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Zablokowany