rozumiem i ja też sie zastanawiam, tylko boję się że jak założę to z przodu koła nie wejdą a tył będzie miękki.adamwsb pisze:TaTechnix i uwazam ze na cele auta nie ma lepszej opcji jak chodzi o przeznaczenie i cene
[E30] 325iA Cabrio
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
mrcin86 pisze:rozumiem i ja też sie zastanawiam, tylko boję się że jak założę to z przodu koła nie wejdą a tył będzie miękki.adamwsb pisze:TaTechnix i uwazam ze na cele auta nie ma lepszej opcji jak chodzi o przeznaczenie i cene
kola musza wejsc a jak nie to dystanse w Vento tyl mam tak sztywny ze mi sie ugina przy max obciazeniu moze 0.5cm wiec za miekki nie jest jak zaloze to dam znac jak to sie sprawuje
Będę czekać na wieści. Wiesz słyszałem wiele na temat gwintu w E36 jak, że nie na seryjnym kole i trzeba dystanse dawać tak z 15 mmadamwsb pisze:mrcin86 pisze:rozumiem i ja też sie zastanawiam, tylko boję się że jak założę to z przodu koła nie wejdą a tył będzie miękki.adamwsb pisze:TaTechnix i uwazam ze na cele auta nie ma lepszej opcji jak chodzi o przeznaczenie i cene
kola musza wejsc a jak nie to dystanse w Vento tyl mam tak sztywny ze mi sie ugina przy max obciazeniu moze 0.5cm wiec za miekki nie jest jak zaloze to dam znac jak to sie sprawuje
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
adamwsb, Ty cepie graniaty mały xD jak to gadałeś?
"To jeszcze jest wysoki pół gwintu skręconego"
Adaś ale przez progi przechodzisz ?
"Nie, piernicza musza omijać drogi z progami"
i skręcisz go niżej ?
"No jasne hrhrhrhr"
"To jeszcze jest wysoki pół gwintu skręconego"
Adaś ale przez progi przechodzisz ?
"Nie, piernicza musza omijać drogi z progami"
i skręcisz go niżej ?
"No jasne hrhrhrhr"
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa