[E46] incoming -->> BMW E46Ci Na sprzedaż str. 7
Kolo tez z emki a nery obowiazkowo w czarny
Szwagier tez ostatnio w zorach placil , tam jest jakas masakra z tymi <R>uchaczami .
PS: tak dla scislosci to podczas kontroli drogowej mozna tylko jedno auto trzepac , bo jeden podejmuje czynnosci zwiazane z kontrola a drugi asekuruje , a oni sobie na bok po kilka aut sciagaja . Przesada, ale wez odpyskuj to Ci sie dowala do wszystkiego .
Szwagier tez ostatnio w zorach placil , tam jest jakas masakra z tymi <R>uchaczami .
PS: tak dla scislosci to podczas kontroli drogowej mozna tylko jedno auto trzepac , bo jeden podejmuje czynnosci zwiazane z kontrola a drugi asekuruje , a oni sobie na bok po kilka aut sciagaja . Przesada, ale wez odpyskuj to Ci sie dowala do wszystkiego .
Ano zdziwilem sie myslalem ze za ringi mnie zatrzymuja jako DRL a ci mi pokazuja ze za szybko jechalem pszczynska ulica to istny raj dla nich tam na odcinku 4 kilometrach stoja tam w teraz juz 5 roznych miejscach. Slyszalem tez ze swoich inaczej traktuja niz zamiastowych a biora wszystko. No ale przy zatrzymaniu 3 osob z tego dwie w aucie spisywane a Mnie za autem przy otwartym bagazniku nic tylko przyjac mandat pozostalo.