Gong BMW
Gong BMW
Witam...
zdobylem tzw gong z jakiegos lepiej wyposazonego modelu BMW, wyglada to jak zakretka z dezodorantu , ma w srodku glosniczek.
Potrzebuje rozpiske wyprowadzen,lub jakichkolwiek informacji od kogos kto ma takie cos w swoim aucie.Rozpracowalem zasilanie +/- i dwa wyprowadzenia sterujace masa . Jaki d
zdobylem tzw gong z jakiegos lepiej wyposazonego modelu BMW, wyglada to jak zakretka z dezodorantu , ma w srodku glosniczek.
Potrzebuje rozpiske wyprowadzen,lub jakichkolwiek informacji od kogos kto ma takie cos w swoim aucie.Rozpracowalem zasilanie +/- i dwa wyprowadzenia sterujace masa . Jaki d
To miales niezly ubaw z tym gongiem .
Mysle Krzys ze masz gdzies cos nie tak w instalacji elektrycznej?
Moze przelacznik recznego albo cos z przelacznikami klap,dzwi.Cos musi wywolywac ten gong.
Ja mam oryginalnie jakis brzeczek jak zgasze silnik i swiatla sie pala strasznie mnie wnerwia dlatego wole ten gong, chcialbym jednak podlaczyc go rowniez do recznego hamulca moze.
Mysle Krzys ze masz gdzies cos nie tak w instalacji elektrycznej?
Moze przelacznik recznego albo cos z przelacznikami klap,dzwi.Cos musi wywolywac ten gong.
Ja mam oryginalnie jakis brzeczek jak zgasze silnik i swiatla sie pala strasznie mnie wnerwia dlatego wole ten gong, chcialbym jednak podlaczyc go rowniez do recznego hamulca moze.
jak mam wylaczone auto to dzwoni, jak wszystko pozamykam to tez. Cokolwiek zrobie to tak samo gonguje. Czy jade czy stoje czy mam zapalone swiatla, czy reczny czy dzwi zamkniete czy otwarte, baganik i maska tak samo. Poprostu caly czas cokolwiek sie robi czy nie robi. Nawet jak auto zamkne na kluczyk
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Krzys jesli wszystko funkcjonuje to proponuje ci odlaczaj po jednym przewodzie dochodzacym do tego gongu , oczywiscie zakladam ze masz taki z wieloma stykami, byc moze jest podlaczony do tego komputera pokladowego ktory pokazuje zuzycie paliwa i temperature. To on moze wyzwalac ten gong.Ewentualnie podlacz ten gong tylko pod swiatla upraszczajac caly uklad elektryczny.