Ja bym nie wsadzał nic innego niż z 3.0... Bo nie ma sensu Auto dysponuje moca +/- 170ps więc więcej nie trzeba Mi ogarniają heble z 330 aktualną moc i tą po zmianie mapy więc nie planuję nic innego montować Bo to tylko szkoda kasy - bardziej wolałbym wsadzić jakieś nowe stołki
Tomek pisze:Ja bym nie wsadzał nic innego niż z 3.0... Bo nie ma sensu Auto dysponuje moca +/- 170ps więc więcej nie trzeba Mi ogarniają heble z 330 aktualną moc i tą po zmianie mapy więc nie planuję nic innego montować Bo to tylko szkoda kasy - bardziej wolałbym wsadzić jakieś nowe stołki
Tomek pisze:Ja bym nie wsadzał nic innego niż z 3.0... Bo nie ma sensu Auto dysponuje moca +/- 170ps więc więcej nie trzeba Mi ogarniają heble z 330 aktualną moc i tą po zmianie mapy więc nie planuję nic innego montować Bo to tylko szkoda kasy - bardziej wolałbym wsadzić jakieś nowe stołki
gamek2 pisze:ja tez mam u siebie racelanda i wcale to nie jest to samo co TAT czy FK mam go juz 4 lata i na ostatnim przegladzie wszystko bylo ok zobaczymy jak bedzie teraz gdybym mial teraz kupowac to napewno bym kupil ten sam o ile bym znalazl
dobrze powiedziane firma chyba upadla jakis czas temu a jakosciowo srednia polka i firma wyprzedawala zapasy magazynowe sam do golfa chcialem wziasc taki gwint chyba za 1tys ale bez gwarancji wybralem supersporta za 2tys i mam 3 lata gwarancji i przy jakimkolwiek uszkodzeniu wymiana na nowy
wzor ciekawy kolo malo spotykane ale schnitzer jest marka sama w sobie ,ja bym zostawil oba komplety i jezdzil na zmiane albo jakas skrecana fela 2 lub 3 czesciowa
PINIU pisze:wzor ciekawy kolo malo spotykane ale schnitzer jest marka sama w sobie ,ja bym zostawil oba komplety i jezdzil na zmiane albo jakas skrecana fela 2 lub 3 czesciowa
Po sprzedaniu sznycli moze jakies 19scie by wpadlo , ale szkoda mi tych kolek , a kolejny kpl musi poczekac bo inne mody po drodze czekaja
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Honik pisze:Szkoda ze nie ten nawiert co bmw no doliczajac dystans zmieniajacy rozstaw itp to masz et bliskie 0.
A przy 9,5 et 0 to ja nie wiem kaj to upchac xD
Do wyboru 2 rozstawy 5x114 albo 5x120
Felgi w zakupie grupowym wiec wszystko do dogadania. Jest jeszcze 10,5 et 20 ale chyba tego nie wcisne .