Kusiło 19 cali ale jednak zostałem przy czterech osiemnastkach
Felgi na nowy sezon to BBS RS 742 18 cali 4x 8J ET 20 (max bez ingerencji w nadkola)
Dwa dni temu dotarły jeszcze do mnie nowiutkie dekielki do felg Made in Germany
jestem ciekaw jak z komfortem jazdy na takich butkach od kiedy mi podpowiedzieliscie zebym powiekszył felge nie daje mi to spokoju mysle ze przy najblizszej okazji poruszymy ten temat
szczepciu pisze:jestem ciekaw jak z komfortem jazdy na takich butkach od kiedy mi podpowiedzieliscie zebym powiekszył felge nie daje mi to spokoju mysle ze przy najblizszej okazji poruszymy ten temat
wcześniejsza felge też miałem 18nastke... Miedzy 17 a 18 jest praktycznie nie odczuwalna różnica... Polecam cztery osiemnastki
szczepciu pisze:jestem ciekaw jak z komfortem jazdy na takich butkach od kiedy mi podpowiedzieliscie zebym powiekszył felge nie daje mi to spokoju mysle ze przy najblizszej okazji poruszymy ten temat
wcześniejsza felge też miałem 18nastke... Miedzy 17 a 18 jest praktycznie nie odczuwalna różnica... Polecam cztery osiemnastki
Uwielbiam ten wzór felgi taki jak rondelkach 0058 Ciekawe jak się zaprezenci na autku Szkoda tylko że 8J będzie się musiało obejść bez naciągu, ale i tak będzie cacuszko:)
to bym potrzebował pierścienie centrujace i na tyle by mi tarło 9 cali i Et 24 to juz za szeroko...
i oprócz tego dałem troche mniej PLN za swój komplet...