jak dla mnie to te ktore miales nie zastapia zadnych ktore tu pokazales. Szkoda ze poszly do zyda bo wygladalo to w calosci bardzo fajnie to tylko moje zdanie pozdro i powodzenia w szukaniu kol
gamek2 pisze:jak dla mnie to te ktore miales nie zastapia zadnych ktore tu pokazales. Szkoda ze poszly do zyda bo wygladalo to w calosci bardzo fajnie to tylko moje zdanie pozdro i powodzenia w szukaniu kol
x2
Niebezpiecznie to jest wsadzać kutasa do turbiny na odpalonym silniku.
Ja osobiście uwielbiam s67 ale tylko 19 cali ,uważam że w twoim przypadku lepsze były te ACSy co miałeś bo pasowały do reszty pakietu stylistycznego s67 lepiej by mi podchodziły gdybyś miał zwykły M-pak
Rafael pisze:szkoda ze ACS sprzedane,moim zdaniem duzo ciekawsza felga niz s67
205 na tyle faktycznie malo ale od czego jest 225/35?
powodzenia w szukaniu felg do E46 bo to ciezki temat
Na 8,5 z et13 225 w e46? Powodzenia Mialem 215 na tyle to po 200km nie bylo scianek na boku opony po nastepnych 100km opona sie poddala . Nawet nie mowie jakby to wygladalo 205 z przodu i 225 z tylu .
Jak dla mnie te felgi ASC'a pasowały tutaj idealnie
Ale jak mówisz że szukasz ich w szerszym setupie, to z pewnością znajdziesz i je tutaj założysz
Myślę że to bd wtedy idealny setup dla twojej furki.
Wiem, że głośno myślałeś by poszerzyć swój stary komplet ale zrezygnowałeś?
Honik pisze:Jak dla mnie te felgi ASC'a pasowały tutaj idealnie
Ale jak mówisz że szukasz ich w szerszym setupie, to z pewnością znajdziesz i je tutaj założysz
Myślę że to bd wtedy idealny setup dla twojej furki.
Wiem, że głośno myślałeś by poszerzyć swój stary komplet ale zrezygnowałeś?
Szkoda troche ciac ACSy . A znalazlem kiedys na jebaju jedna sztuke 18x9,5 i od tego sie zaczelo. Co chwile zerkalem na neta i ostatnio byly 2 kpl jeden 18x8,5 i 10 typ2 ( przy czym 10tki byly jeszcze bardziej wklesle niz te moje 8,5 cena 1000euro, ale szwab nie chcial slac do pl ) a drugi kpl 19x8,5 i 9,5 typ3 ( ale balem sie bo 2 tylne byly naprawiane a angol nie chcial podelsac fotek jak to bylo rozwalone )
Kurczę ten set 18 x 8,5 i 10 mógłby ładnie zamieszać.
Ostatnimi czasy właśnie podoba mi się nieziemsko jak felga jest wklęsła.
Pokazuje to nieziemsko jej szerokość.
Szkoda, że nie chciał tego posłać ;/
Mogłeś zapukać do Alfreda on jakoś ściąga felgi z DE czasem przez swojego ziomka albo coś w tym stylu. Nie chcę pisać za dużo bo nie chcę siać też plotek.