Kaper, z miłą chęcia ale pogoda nas nie rozpieszcza, a ja nie dysponuje garażem ,felgi zawiozę do do garażu znajomego i tam będą zimować także pierwsza odsłona chyba dopiero na wiosne... A przy okazji odebrałem dwie nowe oponki dzisiaj >>
Gratuluje felgi :D hehe Nie przejmuj się komentarzami typu 9 cali lepsze .u mnie spasowanie było na pici włos a do tego korzystasz z tego auta na codzień.w cabrio miałem tył w 9 calach i nie dość że rolowałem nadkola to na każdym zakręcie czułem jak ociera. tyle z mojej strony już nie mogę się doczekać zdjęcia podglądowego
Gremlin ja autem rocznie robię ok 30 000km a mam na gwincie i leży bardzo nisko jak na 18"... Więc każdym autem idzie jeździć normalnie i nie trzeba kombinować Ja na wiosnę dalej pozostaję przy 18" ale tym razem na tył 9J i Et20
Tomek pisze:Gremlin ja autem rocznie robię ok 30 000km a mam na gwincie i leży bardzo nisko jak na 18"... Więc każdym autem idzie jeździć normalnie i nie trzeba kombinować Ja na wiosnę dalej pozostaję przy 18" ale tym razem na tył 9J i Et20
Qp podobno jest szersze z tylu ( podobno;) ) bez rolki wlazlo na tyl s32 18x9 e22 215/40 5mm zapasu.
Sporo zalezy od opony , jak sie ulozy itp. A szersze tyly moze uda sie kiedys upolowac
Tomek pisze:Gremlin ja autem rocznie robię ok 30 000km a mam na gwincie i leży bardzo nisko jak na 18"... Więc każdym autem idzie jeździć normalnie i nie trzeba kombinować Ja na wiosnę dalej pozostaję przy 18" ale tym razem na tył 9J i Et20
Będziesz rolował nadkola ??
Od środka na pewno ale wypychać na zewnątrz nie będę Tylko zaklepię od środka
Przymo miał w tym roku 17" 8J ET20 i dystans 20mm i było ok Tyle że mu jeden wyciągnął nadkola zamiast je zaklepać
Qp podobno jest szersze z tylu ( podobno;) ) bez rolki wlazlo na tyl s32 18x9 e22 215/40 5mm zapasu.
Sam mam felgi na ten sezon w takim setupie jak Ty miałeś w qp i modlę się żeby to weszło A jak nie to się nadkola poklepie, auto i tak idzie do lakiernika bo jest m pak do malowania