e39 523i by Maniek nowe koło, m pakiet
17tka jest ok jak ktos nie patrzy na dziury na drodze
18tka to takie min jak auto ma wygladac ladnie przy obnizonym zawiasie
19tka to juz dla maniakow z sokolim okiem bez pospiechu smigajacych przez miasto
pamietac trzeba o tym ze zawieszenie w E39 nie jest przystosowane do felg wiekszych niz 18 co odbija sie dosc ostro na maglownicy i reszcie
18tka to takie min jak auto ma wygladac ladnie przy obnizonym zawiasie
19tka to juz dla maniakow z sokolim okiem bez pospiechu smigajacych przez miasto
pamietac trzeba o tym ze zawieszenie w E39 nie jest przystosowane do felg wiekszych niz 18 co odbija sie dosc ostro na maglownicy i reszcie
...tak znowu sie czepiam...
-
- Zaawansowany forumowicz
jutro jadę zawieźć felgi do malowania, chodzi o same środki jednak nie jestem zdecydowany na kolor.. myślałem o czarnym połysku, metal gun, lub jakiś fioletowy albo pomarańczowy, dodam że z autka zniknie chrom wokół szyb i z listew, myśle nawet czy nie pomalować ich na czarny połysk co myślicie, co polecacie???
BÓG DAŁ NAM NOGI PO TO ABY DOJŚĆ TAM GDZIE NIE MOŻNA DOJECHAĆ NA GLEBIE
Też sie zgadzam z tym co napisał SebaE36, sam mam 17 i juz mysle o zmianie na 18 a co dopiero jak beda czarne w srodku to dopiero beda sie wydawać małe, poza tym ładna bestiaSebaE36 pisze:Mnie nie przekona zaden kolor felg poza srebrnym Czarny bedzie ciemny i sie straci w tej budzie
e36 320i -----> e39 528i
-
no ja też zaczynam żałować że kupiłem 17 lecz jak na razie muszę się nimi zadowolić
Żeby nie było że w autku nic się nie dzieje... zakupiłem środki do renowacji skóry bo była już powycierana, w tym tygodniu może znajdę czas by ogarnąć całość.
Jak na razie jeden fotel..
przed:
a tutaj po:
na wiosnę do autka wpadnie dokładeczka pod przedni zderzak, prawdopodobnie będzie w czarnym polysku..
poza tym na autku zawitały kierunkowskazy boczne clear chrome jednak fotek jeszcze nie mam bo czekam na halogenki jak wszystko ogarnę to wrzucę
do tego zastanawiam się nad zmianą listew zewnętrznych na shadow line
Żeby nie było że w autku nic się nie dzieje... zakupiłem środki do renowacji skóry bo była już powycierana, w tym tygodniu może znajdę czas by ogarnąć całość.
Jak na razie jeden fotel..
przed:
a tutaj po:
na wiosnę do autka wpadnie dokładeczka pod przedni zderzak, prawdopodobnie będzie w czarnym polysku..
poza tym na autku zawitały kierunkowskazy boczne clear chrome jednak fotek jeszcze nie mam bo czekam na halogenki jak wszystko ogarnę to wrzucę
do tego zastanawiam się nad zmianą listew zewnętrznych na shadow line
-
skórka zregenerowana cała, z efektu jestem zadowolony , stosowałem środki LEDERZENTRUM a oto efekt..
lada dzień do autka wpadnie tylni zderzak M pakiet
jeśli ktoś ma dystanse 15-20mm, nakładki progowe oraz listwy drzwiowe zewnętrzne czarne, odkupię lub mogę zamienić się na mój chrom pisać na PW
Planuję zakup tłumika z ultera dedykowanego pod e39, ma ktoś taki u siebie?? Jestem ciekaw jaki dźwięk jest i czy jest głośny bo nie chce ryczącego
lada dzień do autka wpadnie tylni zderzak M pakiet
jeśli ktoś ma dystanse 15-20mm, nakładki progowe oraz listwy drzwiowe zewnętrzne czarne, odkupię lub mogę zamienić się na mój chrom pisać na PW
Planuję zakup tłumika z ultera dedykowanego pod e39, ma ktoś taki u siebie?? Jestem ciekaw jaki dźwięk jest i czy jest głośny bo nie chce ryczącego