[E46] Pako320td-> E46 Compact 320td
Z pakietu schnitzera tylko podchodza mi lustra, zderzaki juz nie moj gust
Opony zalozone,maly naciag sie zrobil ale jest lepiej niz na 205/40 bo automatycznie jest nizsza.
Foty wrzuce wieczorem bo teraz pisze z kom.
Pozdro.
Edit: Wrzucam foty jak się ułożyła opona na feldze 215/35 na 8,5J - mega naciągu nie ma ale coś tam się położyło Idealna byla by tu opona 205/35 ale niestesty cena zaporowa a na allegro sa 2szt ale nie nadaja sie do niczego juz.
Opony zalozone,maly naciag sie zrobil ale jest lepiej niz na 205/40 bo automatycznie jest nizsza.
Foty wrzuce wieczorem bo teraz pisze z kom.
Pozdro.
Edit: Wrzucam foty jak się ułożyła opona na feldze 215/35 na 8,5J - mega naciągu nie ma ale coś tam się położyło Idealna byla by tu opona 205/35 ale niestesty cena zaporowa a na allegro sa 2szt ale nie nadaja sie do niczego juz.
Gdyby był profil 30 to z chęcią bym zakupił Profil 40 nie pasuje do tej felgi, musi być "jakiś" naciąg żeby to ładnie wyglądało.PRIMO pisze:czemu taka niska opona ?? 35 ? a nie np.40 jak to zazwyczaj do 18 cali ??
naciąg całkiem, calkiem jak na warunki w PL
215/35 akurat się ładnie ułożyło ale to tez zależy od marki opony, bo co firma to inaczej się układa... Zobaczymy jak dojdą do mnie po nowym roku Pirelli P Zero Nero guma może już być twardsza albo inna mieszanka i się tak nie podda jak te obecne.
Mam już upatrzony przód z m pakiet'u, jak tylko zrobi mi dobra cenę to zabieram
Opony postaram się jutro ogarnąć, ale jak narazie tyle śniegu napadało ze nawet nie chce mi się z domu wychodzić
Planuje pomalować zderzaki ze wstawkami w czarny połysk + do tego lustra w czarny połysk, do srebrnego bedzie fajny kontrast, a przy mocnej glebie bedzie chyba niezly bandzior
Poniżej fotki jak to ma wyglądać tylko inne zestawienie koloru ..
Co Wy na to ??
Opony postaram się jutro ogarnąć, ale jak narazie tyle śniegu napadało ze nawet nie chce mi się z domu wychodzić
Planuje pomalować zderzaki ze wstawkami w czarny połysk + do tego lustra w czarny połysk, do srebrnego bedzie fajny kontrast, a przy mocnej glebie bedzie chyba niezly bandzior
Poniżej fotki jak to ma wyglądać tylko inne zestawienie koloru ..
Co Wy na to ??
Ostatnio zmieniony 2013-01-06, 19:32 przez Pako320td, łącznie zmieniany 1 raz.