[E36] bbk my E36 [SRC] UPDATE
Siema,
Pany mam taki dylemat bo wczoraj wpadły te moje skóry do środka a teraz mam problem z boczkami, a dokładnie o spinki bo z nowymi boczkami spinki przyjechały białe te nieorginalne szerokie a ja jeszcze mam w starych czarne wąskie, ori spinki, te nowe nie wchodzą do końca, czy chodzi tu o te wejścia co są w drzwiach, trzeba je zmienić czy rozwiercić bo są płytsze... kupuje się spinki razem z wejściami?
narazie tylko te znalazłem: ale to są właśnie te co są w nowych, choć i tak w większości połamane...
alledrogo
Narazie nie daje fotek bo czekam na komplet z boczkami
Pany mam taki dylemat bo wczoraj wpadły te moje skóry do środka a teraz mam problem z boczkami, a dokładnie o spinki bo z nowymi boczkami spinki przyjechały białe te nieorginalne szerokie a ja jeszcze mam w starych czarne wąskie, ori spinki, te nowe nie wchodzą do końca, czy chodzi tu o te wejścia co są w drzwiach, trzeba je zmienić czy rozwiercić bo są płytsze... kupuje się spinki razem z wejściami?
narazie tylko te znalazłem: ale to są właśnie te co są w nowych, choć i tak w większości połamane...
alledrogo
Narazie nie daje fotek bo czekam na komplet z boczkami
-
- Zaawansowany forumowicz
jak mam coś w tym stylu, czarne długie i cienkie spinki... ale trzymają idealnie i tak jakby te wejścia teś są inne pod to bo te białe do końca nie wejdą, nawet osobno próbowałem
... kurde nie chce mi się robierać tego teraz... dziwne...
ale za nic nie umiem takich znaleźć a ze starych wyciągnąć też nie umiem
... kurde nie chce mi się robierać tego teraz... dziwne...
ale za nic nie umiem takich znaleźć a ze starych wyciągnąć też nie umiem
No to zobaczymy... ja pójdzie to będe wiedział i następny kupię ori a jak nie to dobrze i w niczym mi to przeszkadzać nie będzie, że to nie ori i będzie jeździł do upadłego... niestety trzeba się ustawiać wedle funduszy ktoś musi jeździć z zamiennikiem ^^ czas pokaże...
...co będe umiał będe kupował ori ale niestety niektóre rzeczy to za duży wydatek jak dla mnie, a tym bardziej w ostatnim czasie troche rzeczy wleciało...
...co będe umiał będe kupował ori ale niestety niektóre rzeczy to za duży wydatek jak dla mnie, a tym bardziej w ostatnim czasie troche rzeczy wleciało...
-
- Zaawansowany forumowicz