TUNINGOWANIE CIAŁA...
Ilez mozna za free jechac : : hehe..... Druga noga juz bedzie placonafranz3xxi pisze:ja bym sobie zrobil jakbym mial takiego sasiada jak Tomek a tak to narazie kasiory niemaolka pisze:no tak, dziary mi sie podobaja u kogos ale sama bym sobie nie zrobila, chyba brak mi odwagifranz3xxi pisze:no kloczyk fajna sprawa ;D a dziara takze ;D
A teraz kolec... Czarnyyyyyy do jezora
Ps. Olka tobie by pasowal tattoo na stopie... Taki delikatny damski
to teraz ja jedna noge za freeTomek325i pisze:Ilez mozna za free jechac : : hehe..... Druga noga juz bedzie placonafranz3xxi pisze:ja bym sobie zrobil jakbym mial takiego sasiada jak Tomek a tak to narazie kasiory niemaolka pisze: no tak, dziary mi sie podobaja u kogos ale sama bym sobie nie zrobila, chyba brak mi odwagi
wiem Tomku kiedys nawet o tym myslalam, ale na mysleniu sie skonczylo na razie odkladam kase na sylwestraTomek325i pisze:Ilez mozna za free jechac : : hehe..... Druga noga juz bedzie placonafranz3xxi pisze:ja bym sobie zrobil jakbym mial takiego sasiada jak Tomek a tak to narazie kasiory niemaolka pisze: no tak, dziary mi sie podobaja u kogos ale sama bym sobie nie zrobila, chyba brak mi odwagi