Pada, to nie jade 550. Moge ewentualnie Touringiem, ale nie wiem o ktorej wroce, bo tez mam napiety harmonogram.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Wlasnie wrocilem z trasy i warunki tragiczne... Co robimy? Chyba, ze standardowo wodeczka u mnie?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
witka. Panowie szukam kogoś z odrobiną wolnego czasu i z e39 3.0d po liftowa najlepiej 2001r np. w niedziele badz sobote, do spotkania w okolicy Jastrzębie. Po regeneracji turbiny zaczęły sie problemy z czujnikiem przepływu powietrza. Obecnie mam jakąś tandete chinczyka i nie wiem czy inwestować w nową ori. Dlatego chciałbym sprawdzić inna przepływke ori aby wiedzieć ze faktycznie moja jest uszkodzona. Odpowiedzi najlepiej na prv.
Więc tak jak moi przedmówcy wspomnieli, może w tym tygodniu zrobić dla odmiany spota w Jastrzębiu? Dawno nas tam nie było Albo opcja B) jeśli będzie zimno pojechać do Number One w radlinie na jakąś pizzę tak jak robiliśmy to rok temu?