Spoty Śląsk - Zagłębie.
- Masters
- Zaawansowany forumowicz
Niestety to kwestia interfejsu ;] aby sie podpiąć pod m50 trzeba kupić drogi interfejs ;] chcecie to moge kupić ale wtedy bym musiał 10 kasować za podpięcie by mi się to kiedyś zwrociło (jak sie zwróci wtedy moge za darmo diagnozować )
Jak są chętni do podpiecia za 10 to pisać to przemyśle zakup
Mogę komuś wynająć lokal na Mydlicach jak co to tel 506659889. Parter 37metrow
- Przemo
- Kontakt:
niestety ja dziś nockę mam. także odpadam rano.;/;/.... za to spocik raczej wpadniemy o17;].
i dzieki za SPOTkanko środowe;] zimno aczkolwiek atmosfera rozgrzewa jak zawsze;]. i jakieś nowe twarze się pokazały... ;]
i dzieki za SPOTkanko środowe;] zimno aczkolwiek atmosfera rozgrzewa jak zawsze;]. i jakieś nowe twarze się pokazały... ;]
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
- Soki
- Kontakt:
Szkoda że nie mam M50 ale gdybym posiadał to podpisał bym się pod tym. Ponieważ średnia cena diagnozy to 50zł więc warto. Poza tym na wiosne mam zamiar wrócić do M50Masters pisze:Niestety to kwestia interfejsu ;] aby sie podpiąć pod m50 trzeba kupić drogi interfejs ;] chcecie to moge kupić ale wtedy bym musiał 10 kasować za podpięcie by mi się to kiedyś zwrociło (jak sie zwróci wtedy moge za darmo diagnozować )
Więc master jak możesz to bierz jestem za
Obyśmy jutro nie zmarzli jak Lenin w mauzoleum na popołudniowy spotkaniu.
- Masters
Jakbym taki interfejs kupił to już każde bmw by dało się podpiąć do 2004 roku bo później to już nowszy fejs potrzebny. Więc trzeba sie zastanowić może kupie . Problem taki że dobry kabel do e36 znacznie droższy od tych do e46 z 3x droższe .
No i standardowo będę
Tak więc ciał ciał do zobaczenia robaczki
No i standardowo będę
Tak więc ciał ciał do zobaczenia robaczki
Ostatnio zmieniony 2013-01-26, 15:20 przez Masters, łącznie zmieniany 1 raz.
Mogę komuś wynająć lokal na Mydlicach jak co to tel 506659889. Parter 37metrow
- Ksawer
- Maniak forumowy
To ja czekam aż ci się zwróci Tylko niech się nie ulejeMasters pisze:Niestety to kwestia interfejsu ;] aby sie podpiąć pod m50 trzeba kupić drogi interfejs ;] chcecie to moge kupić ale wtedy bym musiał 10 kasować za podpięcie by mi się to kiedyś zwrociło (jak sie zwróci wtedy moge za darmo diagnozować )
-
ha no pojechaliśmy po bandzie dzisiaj : ) frekwencja zabójcza ! : ) troszkę pozamiatała ten parking i na niej zebranych: ) Dzięki Wielkie : ) za doborowe towarzystwo : )
Szanowni Państwoo, kto z Państwa Planuje się trip do Gliwic ;>??
hm , Chodzi o fakt że nie ma potrzeby aby jechać po jednej/dwóch osobach na auto, można się zapakować w kilka pełnych aut . Jak się Państwo na to zapatrują?? jacyś chętni ? jakieś propozycje za / przeciw.
Szanowni Państwoo, kto z Państwa Planuje się trip do Gliwic ;>??
hm , Chodzi o fakt że nie ma potrzeby aby jechać po jednej/dwóch osobach na auto, można się zapakować w kilka pełnych aut . Jak się Państwo na to zapatrują?? jacyś chętni ? jakieś propozycje za / przeciw.
Do zobaczenia Na drodze