Spoty Śląsk - Zagłębie.
-
- Zaawansowany forumowicz
siemka. stała miejscówka, Gliwice Auchan godz spotkania w gliwicach 16.00
tu masz temat
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=15684
tu masz temat
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=15684
Do zobaczenia Na drodze
- Ksawer
- Maniak forumowy
Bardzo chętnie ale to jest raczej nie realne abyśmy co tydzień jeździli do Gliwic wiadomo z jakich przyczyn Dwa razy w tygodniu spotykamy się na miejscu w (D.G).Dalsze wyjazdy są organizowane ok.raz w miesiącu i piszemy o tym na forum w temacie do tego już rozpoczętym.Ale zapraszamy serdecznie do Dąbrowy Górniczej na Pogorie III parking przy molo,wjazd od ul.Siewierskiej w soboty o 17.00 i środy o 18.00MalinQ pisze:Ja się piszęDave7er pisze:Witam, proponuję w niedziele jakiegoś spocika w C.H. Forum na parkingu podziemnym. Co Wy na to? Pisać kto byłby chętny. Co do godziny to jest ona do ustalenia, ale myślę ze coś około 16-17.
- sikorka15
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Z tej strony Piotr Sikora i pragnolbym wszystkich tutaj zaprosic na spotkanie.
Dobra teraz juz bez jaj. A więc skoro ten temat nazywa sie spotkania zloty i imprezy to ja chcem nawiazac do tego 3
W piątek za tydzien dokladnie 08.02 jest impreza w energy i gra Remady. Co wy na to jakbyśmy zebrali ekipe i pojechali na 2-3 samochody w zależności od chętnych ???
Gwarantuje udana zabawe !
Dobra teraz juz bez jaj. A więc skoro ten temat nazywa sie spotkania zloty i imprezy to ja chcem nawiazac do tego 3
W piątek za tydzien dokladnie 08.02 jest impreza w energy i gra Remady. Co wy na to jakbyśmy zebrali ekipe i pojechali na 2-3 samochody w zależności od chętnych ???
- Soki
- Kontakt:
To muszę zacząć poważne pertraktacje z żonąsikorka15 pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie. Z tej strony Piotr Sikora i pragnolbym wszystkich tutaj zaprosic na spotkanie.
dzisiaj nie zbyt udanej Aury wiec proponuje spotkac sie w sosnowcu na parkingu podziemnym centrum handlowego plaza na -2 pozimie tam sa dogodniejsze warunki przynajmniej nie bedzie tak wialo i padalo z braku chetnych spotkamy sie standardowo na molo ale podejrzewam ze nie bedzie to zbyt dlugie posiedzenie pisac posty i malowac sms-y
Niebo mnie nie chce A pieklo boi sie ze nim zawladne